Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz homerhamm #13802 üzenetére

    SteamDB-n nézegetettem szét tegnap egy kicsit. Átlag játékosszámban a RDR2/RDO (külön nézi a kettő kiadást) ott van közel mint pl. egy No Man's Sky, vagy egy Fallout 76. Nos ez utóbbi két játék kb3 havonta kap egy akkora tartalmi frissítést (ingyen!) mint itt 7 havonta. Ráadásul NMS-ban még valós pénzért se tudsz semmit venni (plusz egy 20-30 fős kis Indie cég akik másik játékokat is csinálnak mellette).

    Ha kizárólag a saját szokásaim, ízlésem alapján kéne ítélet hozni, azt írnám, hogy tartalmilag (tehát a plusz content ami jött), nem lenne olyan rossz ez az update... ha legalább 2-4 hetente kapnánk ennyi-t. De ami nagyon fel tud már b*szni az, hogy a bugokkal semmit nem kezdenek, csak növelni azok számát.
    Persze a "fun" dolgokat azt javítják - lásd függőhíd katapult glitch - (igaz GTAO-ban is írták, hogy a kapu glitch nem lesz javítva, aztán az első javítással kiszedték). Vagy ott van az (amit még csak olvastam neten), hogy pl. ha mintát veszel egy legendás állatból, akkor most már annak a tetemét nem lehet eladni, beadni Cripss-nek (szekérbe se lehet berakni).

    Vagy az a hiba amibe Plata is belefutott, hogy ha arany Core-t adó kaját adsz a lovadnak, akkor gyorsan elfárad, mert nem kap bonuszt dolgokat a nyeregtől (de hééé... lényegében így szőrén ülöd meg a lovakat :DDD).

    Cloath clipping is sokat romlott. GTAForums-on írták, hogy sok ruha belelóg a karakter bőrébe (lényegében a bőre van kívül). Pluszban a outfit törlést se javították, amire úgy jött rá, hogy a patch notes-ban benne volt a javítás, erre tett rá nyakkendőt, majd a következő lobby-ban mint a 10 mentet outfit-je eltűnt.
    Táborban továbbra se éri meg szuper speciális kaját csinálni, mert a háttér lobby váltás ugyan-úgy törli.
    Pluszban megint elfordult, hogy nem volt hajlandó célozni a fegyverrel (és hip-ből lőni se).

    A fent leírt hibákat viszont a mostani 1.25-s patch "javította"... na jó, megpróbáltak, de megint nem jött össze.

    Amúgy most tényleg az van, hogy azért csak ennyi a tartalom, mert nem akarják túlhajszolni a fejlesztőket... vagy pedig az ezen dolgozó csapat simán arcon hazudja a felsőbb vezetést (mármint, hogy ez elég tartalom, meg, hogy a hibák javítva lettek).

    Végül pedig, abban is lehet valami, hogy új játékosokat szeretne behozni a Rockstar... arra ez az update, meg ami benn van az elég. Egy ideig, de egy idő után nekik is kevés lesz. Nem beszélve azokkal akik kezdetétől fogva játszanak (valódi célunk már régen nincs, és sajnos ez a jövőben érkező frissítésekre is hatással van számunkra).

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák