Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz homerhamm #13661 üzenetére

    Mármint milyen játékmódokra gondolsz? Mert Free Roam Event-ek esetében fix időpontok vannak, hogy mikor lehet menni, pontosabban mikor kezdődnek, és ezen időpontok után fix időnk van becsatlakozni, illetve a kezdés után még egy ideig lehet kapni meghívót, ha pl. nem pontosan jövünk valamiből ki, lépünk be a játkába.

    Ez gyakorlatban így néz ki, hogy minden nap magyar idő szerint 21:52-kor van Trade Route. Ha ilyenkor kint vagy Free Roam-ban és nem csinálsz semmi free roam lapú küldetést akkor a 21:52-kor megjön a meghívó és 3 perced van, hogy becsatlakozz. ha 21:52 és 21:54-5 között lépsz be akkor, akkor akkor kapod a meghívót, ugyan-úgy 3 perced van belépni, de mivel a legtöbben az első 2-3 percben csatlakoznak be, ezért elképzelhető, hogy alig lesz már más. Van még az az eset is, hogy a hivatalos időpontokon és tartományán kívül jön meghívó. Ekkor simán benne van, hogy csak téged rak be (ez egy bug igazából).

    A többi PvP alapú (Showdown, Race, Elimination, etc.) játékmódban is mindig találok játékost. Igaz, a legtöbb esetben ezek 60-70% -a ugyan azok. Ha nem akar becsatlakozni, akkor érdemes újraindítani a játékot, mivel sajnos itt is van egy bug. Volt nekem is olyan, hogy ismerős PvP-zet, és be akartam csatlakozni, de folyton azt írta, hogy a session már nem létezik (pedig de), illetve ha én indítottam keresést akkor, soha nem talált semmit. Újraindítás után meg gond nélkül ment. Alternatív megoldás lehet, hogy a térképről indítod ezeket (vagy magáról a térképről, vagy odamész ahol a jelzés van).

    “The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

Új hozzászólás Aktív témák