Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Triathlete

    senior tag

    Tegnap a decrypting után nekem frissíteni kellett a 1060 6GB-hoz a drivert és felraktam mindent, amit ezzel együtt ajánlott. Majd crash, a töltőképernyő alatt és után, ezután vírusirtó kilőve, és utána már rendben volt. Onlineban egyszer esett 17-18-ra le az FPS akkor kiléptem, és azonnal a launcher töltött egy patch-et (szóval a R* foglalkozik a témával és reagált is gyorsan a sok problémára lehetőségeihez mérten, azt nem lehet mondani, hogy szarnak a userekre, persze én könnyen ugatok nekem elindult valahogy. Miután megcsináltam az online bevezetőt és megvolt az említett probléma aztán relog, visszadobott már olyan sessionbe, ami sűrű volt, és kezdetét vette az eszetlen lövöldözés, ahol megállapítottam, hogy az irányítás is picit más, mint a GTA-ban és a fegyverek is lassúak még, szokni kell, mert egyelőre PVP-ben szívás a dolog, plussz a fegyver is félrehord.

    A grafikától én egyáltalán nem vagyok elájulva, igaz nem nyúltam még bele hagytam úgy, ahogy a játék javasolta (1680x1050) viszont megvan a 60FPS néha ha beesik az csak 55 környékére. Azt gondoltam egy Witcher 3-at azért csak fog tudni hozni, de nem, nekem rondábbnak hat, majd pár nap múlva keresek cikkeket, miket érdemes módosítani, illetve megpróbálom testre szabni. A textúra minőség ultrán van, viszont nem elég részlet gazdagok bizonyos területek, mint pl. az arcok. Ha kapcsoltam FXAA-t akkor a menübe visszalépve elkezdett szétcsúszni a kép alulról felfelé, így inkább hagytam egyelőre.
    Néha megáll, a kép egy-két mp-re ez nem tudom a játék vagy a HDD hibája, de hétvégére veszek még egy SSD-t meg +8GB RAM-ot azt meglátjuk.
    Ami a legfájóbb, hogy nincs ingame chat mint a GTA-ban.. Lehet maradi vagyok.

    KovacsK85 / Kovács Krisztián

Új hozzászólás Aktív témák