Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Nagyon arról csicseregnek a madarak, hogy nem decemberben, hanem már most novemberben (nov. 17) megkapjuk az új Update-et. Én személy szerint nem látok erre nagy esélyt, de vannak azért jelek (pl. a Steam-es "béta teszt kiadások" verziószáma is aként változott, ami legutoljára a Naturalist Update előtti hetekben történt. Illetve azt sem szabad elfeledni, hogy a Cyberpunk 2077-nek az új december 10-ei megjelenése is bezavarhatott (ekörül jött volna elvileg az update). Plusz ugye már nincs bent semmi dripfeed tartalom is amit adhatnának (vagyis elérhető az update-el érkezett összes tartalom.

    Hogy mi lesz a következő update azt még nem tudni (gunslinger/outlaw role-t várnak sokan, de ezt olyan file töredékekből következtették ki, amik már a játék konzolos megjelenésekor is bent voltak).
    Viszont a napokban voltak Rockstar nyilatkozatok is, de ezekben sem volt semmi konkrétum. Maximum annyi, hogy ők RDO esetében más irányt követnek mint GTAO esetében, és a érkező Online tartalmaik is inkább olyan hangulatot fognak adni, mintha a sztori bővülne. Vagyis maradnak a zömmel PvE alapú bővítések, amiket akár az egyedül játszó "Lone Wolf"-ok is meg tudják csinálni.

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák