Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
facsong
üzenetére
Én vásároltam már külföldről készüléket a garancia nuku. Gyártói garanciát adnak hozzá de ha esetlegesen hibás készülék jön akkor kissé macerás a visszajuttatás illetve a javíttatás.
Aliexpresszen láttam ott ilyen ~200 dolcsi körül. Free shippinggel olyan 1 héttől kezdődően akár 2 hónap is lehet amíg megérkezik. (Nekem most jött meg 8 nap alatt HongKongból SonyXperia U-hoz talpacskák)
Futárral akár 3-4 nap de megvámolják. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
facsong
üzenetére
A Blade-et sem lehet függetleníteni rommal. Egyik modellt sem. Ki tudom kapcsolni a képernyőt, ami kéri az unlock kódot, de ettől a készülék nem lesz független. Viszont tudnám javasolni, hogy ne nagyon erőltessük a témát, mert nekem jobb dolgom van idekinn, mint a rácsok mögött és a profilom sem szeretném kicserélni mostanában.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
facsong
üzenetére
Szia!
Nincs Tegra 2-es verzió és ameddig meg nem jelent, addig nincs is lehetősége és értelme összemérni ezzel.
Az akku és a kamera rendben van, az itt leírtak alapján. Sőt, a kamera kicsit felül is múlta a vártakat. Telefonban messze elég.Root, főzött rom: nincs és ha a véleményem számít valamit: a közel jövőben mondj is le róla. (Addig még nem lesz ilyen készülékem mondjuk és nem lesz úgy néz ki, hogy lesz...
)FM rádió: úgy tudom hogy még nem sikerült eddig az Intel mérnökeinek sem működésre bírni, de elvileg a hardver megvan hozzá. Gyakorlatilag azt tudom mondani, mint a root-nál. Még nincs tesztkészülékem, addig ez is "titok" marad. Vagy még valaki önként nem vállalkozik a "tesztekre",..
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Marvel Snap
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)