Hirdetés
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arsenalka
csendes tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Hát én most perpill örülök, hogy összeraktam végre "rendesen" és működik.
Annyi bajom van, raktam bele egy friss Domino-s kártyát, aktiválni is alig sikerült, ki kellett mennem az udvarra vagy 5x és ki/be kapcsolni mire végre sikerült egy hívást elindítanom, A mobilhálózat nem elérhető hibaüzenet nélkül. Olvastam most valamit, hogy szoftvert kell rajta újrahúzni, az mit takar? Van topicba egy olyan, hogy B06 telepítése, de mivel az van, meg nincs frissebb hivatalos ezekszerint.. ezért azt csináljam meg és hátha ? Vagy van esetleg jobb ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Diabetes - Cukorbetegség
- Witcher topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyi bajom van, raktam bele egy friss Domino-s kártyát, aktiválni is alig sikerült, ki kellett mennem az udvarra vagy 5x és ki/be kapcsolni mire végre sikerült egy hívást elindítanom, A mobilhálózat nem elérhető hibaüzenet nélkül. Olvastam most valamit, hogy szoftvert kell rajta újrahúzni, az mit takar? Van topicba egy olyan, hogy B06 telepítése, de mivel az van, meg nincs frissebb hivatalos ezekszerint.. ezért azt csináljam meg és hátha ? Vagy van esetleg jobb ötleted?