Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kfz81
tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Sziasztok 1 éve van meg a telóm de belefáradtam abba, hogy mindenre jó csak telefonálásra nem, mert a másik fél nagyon rosszul hal engem, ezért ma visszavittem, a szervízbe , elsoroltam nekik hogy rosszul hallanak, wifi-t ha nem használom akkor lefagy, illetve magától kikapcsolgat! Mondta a szervizes, hogy azonnal rendel egy másikat, de lehet hogy nem fognak küldeni, és ha nem küldenek, akkor ebben az árkategóriában mutat pár telefont és azok közül lehet választan! Mondom neki ha nem tetszik egyik sem akkor rá lehet fizetni egy drágább telóra? Azt mondta az kizárt csak azok közül lehet választani amit ő mutat!Pedig én egy alcatel one touch Idol S-re szeretném lecserélni! Valakinek van valami tapasztalata a szegedi szervízzel kapcsolatban?Meg miért nem lehet ráfizetni? Kérjem a panaszkönyvet?
-
gonger
senior tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Én is megvagyok vele, de a hangminőséggel olykor vannak problémák. Nem találom az összefüggést, van, hogy én hallom recsegősen a másik felet, van, hogy Ők nem értenek egy-egy szót, mintha szakadozna a hang (azt mondják) persze a térerő mindkét oldalon tökéletes.
Egy Galaxy Express csere így ismeretlenül akár nekem is megfelelhetne, nem vagyok hajlandó ráfizetni és több pénzt adni telefonért.
Ha lesz időm egyszer be is megyek a Duna plaza szervízbe rákérdezni, hogy milyen opciók vannak. -
Benyo0210
csendes tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Én szívesen megtartanám de mostanában sajnos az enyém is elkezdett újraindulgatni. Első gxi sosem kellett cserélni és nem is szívesen tenném, de ha ezt továbbra is csinálja kénytelen leszek bemenni a pécsi szervízbe. Van itt esetleg pécsi aki vitte már vissza, milyenek a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest