Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
keep2000
üzenetére
Ez engem is érint, bár nekem még a B04 van rajta, de mostanában kb felére csökkent az aksiidőm ugyanolyan használat mellett,
és nagyon zavaró, régen kibírt 3.5-4 napot is, most meg kb 2 nap... 
GSam-al mérem én is, + a gyári aksigrafikon, de nem tudok rájönni mi eszi az aksit, mert az Android Kernel a legnagyobb fogyasztó kb 60-70%-al, a többi app alig pár százalék...

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van még más app amivel meg lehet nézni mi használja a kernelt annyit, illetve hogy a gyári B04-es romban melyek azok a gyári appok amiket érdemes törölni, és ti hogy szabadultatok meg tőlük?
Bármilyen infót előre is köszi!

-
tonyqa23
senior tag
válasz
keep2000
üzenetére
Viber, Google+, GPS Status & Toolbox, Handcent SMS, IMO Messenger, nekem ezek nyúzták mint az állat. Meg ha valaminek a widgete beragad. Nekem a Shazam widgete okozott még merülést. Amíg GSam Battery Monitor-ban a felébresztések számát a Google Szolgáltatások vezeti az Android Rendszer előtt, addig nincs merülési probléma én úgy vettem észre. Ha az Android Rendszer kerül a lista élére és minél inkább vezeti a listát a felébresztések számában, annál inkább merül a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és nagyon zavaró, régen kibírt 3.5-4 napot is, most meg kb 2 nap...