Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
zazumisi
üzenetére
Kedves Zazumisi!
Én hosszú ideje keresgéltem a bemutatótermekben életem első okostelefonját és nem érdekelt mi állítólag a trendi, mert pontosan tudtam mit akarok egy mobiltól. Kellően jó készülék esetén arra is készen voltam, hogy szolgáltatót váltsak.
A lényeg: számomra váratlanul megjelent a nem éppen jó készülék kínálatáról híres szolgáltatóm, a telering (osztrák T-Mobil gazdaságosabb profilú leánya) kínálatában a készülék. Elmentem hát megnézni és néhány másodperc alatt 2x is leesett az állam: először a képernyő minősége miatt.
Úgy hiszem ezzel válaszoltam is kérdésedre, szerintem azonban a legjobb amit tehetsz, hogy megnézel saját szemmel egy bemutatópéldányt.
(mert csak te tudod, hogy neked mi a jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- CORSAIR K100 AIR
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest