Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
még egyszerűbbet találtam: a telefonon elindítod a Koordináták (Latitude) programot és ott lesz alul egy ismerős hozzáadása gomb (emberke ikon + jellel, ott hozzáadod a fiadat, ő megkapja a megosztás kérelmet és gamil vagy Koordináták felületen visszaigazol ismerősként.
A hozzáférést később lehet állítani legjobb pontosság, város szintű, elrejtőzés típusra. zt persze a megosztást engedélyező állíthatja.
Szerintem teljesen nem tudod elrejteni majd ezeket a beállításokat mert a Latitude havonta küld egy emlékeztető gmailt a beállításokról, illetve a gyermek is ki tudja ezt kapcsolni bármikor, ezért talán jobb vele megbeszélni mire is jó ez, az Ő biztonsága érdekében. Én megértem az aggodalmadat, ha csak megnézel egy kertv híradót, már nem lesz lelkiismeretfurdalásod a megfigyelés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest