Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
linker92
csendes tag
Eszméletlen.. akárhányszor felnézek ide (2-3naponta azért megteszem) mert nagyon szeretem ezt a telefont. és igen fagyott nekem is, lehet lila de LESZ@ROM
nem hiszem el, akinek nem tetszik, rinya helyett menjen el adja el, vegyen másikat.. boldogabb lennék ha hibák helyett inkább az menne hogy "hu de fasza progit találtam, de fasza stb...) nem kell ez már.. nagyon rég ota ez megy, hogy mások által kedvelt telefont lehuzzák, és sok uj vásárlót elgondolkodtatnak.. átlag felhasználónak tökéletes.. csak sajna sok a "különleges" felhasználó akiknek tökéletes kell, a kis tökéletes életükbe 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nem hiszem el, akinek nem tetszik, rinya helyett menjen el adja el, vegyen másikat.. boldogabb lennék ha hibák helyett inkább az menne hogy "hu de fasza progit találtam, de fasza stb...) nem kell ez már.. nagyon rég ota ez megy, hogy mások által kedvelt telefont lehuzzák, és sok uj vásárlót elgondolkodtatnak.. átlag felhasználónak tökéletes.. csak sajna sok a "különleges" felhasználó akiknek tökéletes kell, a kis tökéletes életükbe