Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Én extra régimódi vagyok. A telefont (és ezért tényleg ne kövezzen meg senki, tudom elképesztő) telefonálásra és sms írásra használom első sorban.
Ez után jön a zenehalgátas, internetezés (wifi), videonézés és otthon dlna képességek tárházának kiaknázása.
Mióta végeztem az iskolával telefonon alig-alig játszottam. Ha akkor lett volna telefonom, akkor valószínűleg első helyen lenne a játék
Facebook:
Kevés dolog van, amit annyira rühellek, mint a facebook. Jó dolog, ha jól használja az ember. DE és itt a gond. Rengetegen ész nélkül küldik a világba a magánéletüket, majd csodálkoznak, hogy hé de hát szemétség, hogy más oldalra felkerült ez, meg az a kép. Aki hülye, az ....
De még ez sem annyira idegesítő, mint az, hogy nem lehet megkerülni. Mindenhonnan tolják az embert a facebook felé és ez az, ami engem idegesít. Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el az álláshirdetést, mert ott kell jelentkezni. Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el, hogy gyorsan jelezni tudsz egy hibát a szolgáltatódnak.
Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el, hogy részt vegyél egy nyereményjátékon. De ezer és ezer példa van még, többek között régen ha bármi volt az iskolában volt egy telefonlánc. A tanár felhívta az elsőt, majd szép sorban mindenki felhívott egy valakit és 20 perc múlva már mindenki tudott mindenről. Most már nem, ez régimódi. Facebook-on írunk, hát persze, hisz az a menő. Múltkor egy lány mondta, hogy majd rám ír facebook-on. Mondtam, hogy az nem lesz egyszerű, mivel nem vagyok fent. Erre ott hisztizett, hogy ne ilyen feltűnően rázzam le.... Mert ügye, aki nincs fent, az nem is létezik.Összegezve. Maga a facebook egy jó találmány. Még azzal sincs bajom, hogy vannak akik felelőtlenül használják. De hogy ne dönthessem el, hogy fent akarok-e lenni vagy sem.... Ez az ami ma böki a csőrömet

Amúgy tudni valamit a frissítésről és a javításról? A hibák nagy részének az okát sikerült már megfejtenünk, innen kiindulva már csak ki kellene tudniuk javítani. Már ha nem csak az lenne hiba, ami náluk előjön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest