Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Hát a fentebb linkelt teszt szerint legalább egy hd7850 vagy gtx580 kell az aa nélküli maximális minőség futtatásához:

gtx570 és gtx480 határeset, hd 6970-en már nem túl jó, én meg meg se szólalok a 6870-el, ami régen még a gtx560ti-vel volt párban, de az itt, egy amd-s játékban csúnyán alázza

-
jacint78
addikt
Érdekes, hogy a cikkben leírtakkal homlokegyenesen szembe megy a bétát kipróbálók véleménye.. Elég csak benézni a BF4 topikba.
-
KTTech
veterán
Nem, de jobb képminőséget ad, mivel nem mossa el a képet, ami az AA algoritmus lényege... A fotózásnál régen használjuk ezt a megoldást pl. a zaj csökkentésére, a képélesség növelése mellett. Igazából ez lenne szerintem a jó út, nem pedig az AA algoritmusokkal való játék...
-
moha21
veterán
Egészen "zseniális", hogy 640x480-be q3 szinten játszható valami 2013-ban...
-
LLKobe
veterán
Pont tegnap próbáltam ki először a 2010-es MOH multit, ami ugye szintén frostbite-tal megy, csak egy régebbi verzióval. Csak pilláztam hogy a 4 magyos 4,1Ghz-en tekerő procit hogy megizzasztotta, mind a 4 mag 95% körül tekert. Aztán átkapcsoltam 6 magra, és most szépen eloszlik, minden mag 60-70%-os terheltséggel megy, és "smooth"-abb is lett a játék. Általában én se nyelem be a marketing bullshit-et, de ezt most elhiszem

-
Manbal
senior tag
válasz
bitblueduck
üzenetére
Aki multizni akar egy rosszabb géppel mint a minimum konfig, így talán van esélye.
-
jo ez a skalazhatosag, de er annyit az egesz, hogy kb quake 1-hez hasonlo kepminoseget kapjunk?
-
Cassi
őstag
Kötve hiszem én ezt a 6 CPU-ra skálázhatóságot, erről utólag mindig az derült ki, hogy csak bizonyos esetekben meg elméletileg, egy normál konfigurációnál soha nem sikerült elérni. A játékok döntő többsége nulla közeli növekedést mutat a 2. mag után. Bizonyítékot rá vagy ez is csak egy újabb példa a szokásos PR-blablára.
-
Mindenre csodálatosan gondoltak, csak azt nem bírták megoldani, hogy egy jó VGA-n arányosan jól fusson...
-
Angel1981
veterán
válasz
osztraksajt
üzenetére
Még az se! Ment is a dislike ezerrel!

-
milan18
aktív tag
Legyen már nyílt béta....

-
fordfairlane
veterán
Nagyon profi.
Nem semmi, mennyire szélsőséges körülményekhez képes alkalmazkodni az engine. -
Dagidög
senior tag
Az benne a buli, hogy az interfész mehet magas felbontáson, míg a renderelést a végtelenségig viheted le. Ha a natívnál kisebb felobntással az alapvetően beépített driveres/monitoros felskálázást használod, akkor a HUD homályosabb lesz.
(#13) tlac: Ez a fajta megoldás gyakorlatilag olyan, mint a supersampling, ahol szintén magasabb felbontáson renderelsz, majd valamilyen algoritmussal leskáláz a rendszer.
-
Valdez
őstag
Nem hiszem, viszont valószínűleg élesebb lesz a kép mint egy AA-s megoldásnál (valamint kevésbé recések lesznek az élek mint natívban AA nélkül), hiszen itt nem mossa el az éleket, hanem csak nagyobb felbontásban számolja a képet és kvázi "összenyomja" natív felbontásra.
Már ha jól értelmezem a dolgot. -
törölt tag
Az ilyen címadásokkal nem kéne megvárni a tényleges teszteket és nem marketingdumát benyelni? Ha pedig olyan zseniális a skálázódás, lehetne tesztelni mondjuk az én asztali gépemen? 1600*1200 felbontás, öt éves VGA, 1GiB DDR1 RAM, tíz éves CPU. Ha már olyan zseniálisan skálázódik.
-
TaylorXIII
őstag
De ez most tényleg jó? A legtöbb ember egy natív felbontást nem tud elviselni a monitorján mert élsimítás kell neki vagy pl FHD monitoron a 720p már ott is azt mondják, hogy az milyen szörnyű, pedig láttam ilyen monitoron 720P-t és egyáltalán nem volt szörnyű.... De ugye ha ezeknek ez az akkor ez azoknak mi?. Ez meg már tényleg irtó rosszul néz ki. Ez most komolyan jó?
-
ETOM
addikt
Kipróbáltam én is ez üt

-
mghltm
addikt
valljuk be, hogy intel igp-n bf4-et futtatni felbontastol es kepminosegtol fuggetlenul eleg nagy perverzio...
mas: a jo skalazhatosagnak alapnak kellene lennie es nem kell tole hasra esni, anno a source motor is tudta a half life 2-nel, csak hogy egy joval korabbi peldat emlitsek
-
tlac
nagyúr
A komolyabb rendszerrel rendelkező játékosoknak pedig külön öröm, hogy a natív felbontásnál nagyobb kép is számoltatható.
Nyilván a belsőleg nagyobb felbontás jobb képminőséget jelent, és közel olyan hatása van, mint az élsimításnak.és ennek kisebb lenne a hardverigénye, mint egy élsimításnak?
-
SVLaller
senior tag
a Wolfeintein 3D valami 320x240 felbontásban futott, ehhez képest is vicces 256x192

-
Zirowe
nagyúr
Mikor lesz mobilra portolva?

-
BlackSoft
addikt
6 magot kihasznál? lol
Minden esetre a beta nagyon szépen futott végtelen fps-el, mindent maxra állítva. Ez nem mást jelent, mint hogy tényleg nagyon jól optimalizálták a játékot. 
-
blade zte
őstag
Gondolkoztam éppen, milyen lenne psp-n egy bf 4
. -
"...egy Intel Core i7-4770K jelzésű termék HD Graphics 4600-as IGP-jén, és mindent minimumra állítva, illetve kikapcsolva; 256x192 pixeles felbontásban játszható szintet sikerült elérni..."
<troll>
Ennyire kellett lebutítani, hogy intel IGP-n fusson?
A mobilom kijelzőjének nagyobb a felbontása...</troll>
-
buzus
aktív tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Nekem meg a Half-Life Deathmatch Pentium2-n, 400x300-ban. Az igazi pixelharcosok csak így nyomulnak

-
satz18
őstag
Ha jól értem a dolgot, akkor ez azt jelenti, hogy így én is úgy fogok tudni játszani 720p be az FHD kijelzőmön mintha natív felbontás lenne? Ez nagyon örvendetes lenne, mert így is van néhány játék , ahol már karcsú a VGA az FHD ra. Gondolom később ez a szám csak nőni fog.
-
ldave
félisten
Mindenen fut, kivéve a Wii U-t

-
osztraksajt
őstag
Esküszöm PS2 feelingem lett a videó láttán.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)