Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
szóval világít és gyors (gondolom drága is).. nyilván az m.2-es ssd se két forint bele.. Sok értelmét nem látom neki, de biztos lesz rá pár vevő..
-
-Skylake-
addikt
Nem mondtam olyat, hogy atlagos. Csak ne nevezzuk profinak. Profi az a termek, ami a professzionalis felhasznalokat a professzionalis munkavegzesben segit. Az erre vonatkozo kovetelmenyrendszer teljesen mas, mint a normal konzumer termkeke eseten. Ez a cucc egy konzumer marka leg-gamerebb "almarkajanak" egy modellje. Tavolrol sincs koze semmihez, amit az informatikaban professzionalisnak nevezunk.
Zarogondolatkent ha olyan termeket szeretnek gyartani, amire mindenki felkapja a fejet annak az az utja, hogy olyat csinalok. Nem pedig az, hogy olyan cimmel irok rola cikket amire valaki felkapja a fejet. Az nem az ujsagirok hibaja, ha egy termekrol semmi olyat nem lehet leirni, amire felkapod a fejed, az a termek hibaja.
[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
A cikkből csak az nem derült ki, hogy mitől zseniális.
-
GSP
aktív tag
Jó a design.
-
nexplo
őstag
Pont árat nem tudunk még ami fontos lenne
Amúgy nagyon pofás jó cucc -
FlashLed
senior tag
Tudom sok embernek annyira nem szamit, de designra nekem nagyon adja.
-
-Skylake-
addikt
A címet végképp nem , de az alcímet sem értem.
-
Blackc0de
csendes tag
Aliexpressen találtam hasonlót: [link]
Az E-bay-es webshopok 80% az alibabáról szerzi be nagy tételben a dolgokat és árulják drágábban. Azt javaslom, hogy mindig nézzetek szét Aliexpressen, mielőtt E-bay-en vásárolnátok. -
-
erer1000
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Éljen, nem kell használni hozzá csavarhúzót, azt a világ szinten szabványos, nagy eséllyel minden háztartásban lévő eszközt... Helyette az egyértelműen jobb, és bőven elterjedtebb SIM-tűt (ha egyáltalán az és nem másféle), mert az nem még terjedőben lévő, egyénenként talán már el is hagyogatott, kvázi réteg termék.
-
so_ha
senior tag
[link] M.2 SSD Type-C-USB-3.1: 19$ => 8,48$ (kb. 2.600Ft)
-
erer1000
őstag
válasz
Acélfarkas #3 üzenetére
sajnos ennek az eladónak már elfogyott, de kép és stb alapján be lehet azonosítani a terméket
Nem ugyan ez a termék, de ugyan azzal a JMS583 vezérlővel szerelt. szóval nagy különbség nincs szerintem -
Picco
addikt
Nem ertem mi a zsenialis egy kulso ssd hazon...must be the RGB
-
King Unique
titán
Ha már M.2 PCIe NVMe SSD-khez készült, akkor lehetett volna Gen 2x2 (20 Gbps) tényleges USB 3.2 interfésszel szerelt is a marketingbulshites szimpla Gen 2 helyett, aminél ugye a Gen 2x1 a 10 Gbps... Érdekes módon pl. a WD-nek nemrég sikerült ezt összehozni, vagyis ilyen szempontból annyira nem nagy szám új termékként ez az ASUS. De legalább van rajta RGB LED, az a lényeg.
(#3) Acélfarkas:
Itt egy példa más által használt, szintén M.2 PCIe NVMe SSD-khez való USB 3.1 Gen 2-es külső házra.[ Szerkesztve ]
-
erer1000
őstag
Félek hogy irreálisan drága termék lesz.
Ebayon pl 4k -ba vettem 10gbps-es ssd házat, ami tökéletesen teszi a dolgát hónapok óta, napi szintű használattal.
Sajnos laptop csak 5gbps-es, így nem tudom a valós maximumát tesztelni , de ahogy neten néztem, nem kell szégyenkeznie
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ASUS fejlesztése nem csak szép, de több szempontból is praktikus.