- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
válasz bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
Nekem nincs gondom vele, csak ritkán hibázik a duplakopp is. De a simogatás nálam mindig jó, vagy csak nekem zsírosabbak az ujjaim.
A légnyomásméréses dolgot próbáltam repülőn, tényleg jól működik. Kár, hogy nem automata, de hát mindent nem lehet...
Des
-
AGE-T
őstag
Bose te vagy az?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Tetsuo
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #32 üzenetére
Pedig soha nem is próbáltam. De ezt is írtam, biztos.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, emlékszem anno amikor kerestem fejhallgatót, beszégettünk már erről a vezeték nélküli fejesek topikjában. (Te ajánlottad egyébként az XM3-at anno, amiért azóta is hálás vagyok )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Repülőn jól jön, a légnyomáshoz igazítja a cucc a zajszűrést.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Tetsuo
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
Sokan panaszkodnak rá és én pl. eleve utálom, pedig sajnos egyre több terméken ez van egyedül, mint opció.
Autó, mosógép stb. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy frászt hibátlan a taperolós kezelés!
Néha nem érzi a duplakoppos indítást vagy leállítást, az előre-hátra léptetés helyett rendszeresen hangerőt állít. Plusz ott a hideg időben megjelenő fantomérintések problémaköre is - habár ez utóbbit magam nem tapasztaltam.Baromi jó cucc az XM3, imádomszeretem mert jól szól, nagyon számomra nagyon kényelmes és szuper a zajszűrése, de az érintős kezelés egy rakás szar sajnos, attól teljesen hülyét kapok.
-
Dester31
tag
Sony WH-1000XM3-am van, de próbáltam a Bowers & Wilkins PX-et is. A Sony kezelése, zajszűrése jobb, valamint van benne légnyomásmérő, a B&W viszont kicsit jobban szól, illetve USB-n keresztül is vihető át rá zene (ezt nagyon hiányolom a Sonyból), nem csak BT-n vagy analóg kábelen. Kb. ugyanaz az áruk is.
A tesztből látszik, hogy egyszerűen nem lehet mindent ennyiért. A Sonynál hibátlan a taperolós kezelés és senki sem nézett furán rám az utcán amiatt, hogy simogatom, pedig utálom a feltűnősködést.
Des
-
-
dabadab
titán
Ha egy füllhallgatóra ráírják, hogy 20-20000 Hz, akkor az valójában azt jelenti, hogy "fogalmunk sincs, valószínűleg elég szar, de ide kell írni valami számot" - és természetesen az érték hazugság, pont ilyen átviteli tartományt csinálni majdhogynem fizikailag lehetetlen.
DRM is theft
-
Ringman
nagyúr
A HiFuture Touch ANC olyan headset, amelynél – ellentétben legtöbb "gamer" rokonával – a mikrofont nem kell külön csatlakoztatni, hiszen az a készülékházon belül található. Tapasztalataink szerint a mikrofon jó, de nem hibátlan, enyhe torzítás megfigyelhető, amikor az ember felemeli, kiereszti a hangját, de azért a mondanivaló még ilyenkor is érthető marad.
ezt teszteltétek kültéren is, mikor pl fúj a szél?
a kétszer ennyibe kerülő jabra move wireless is elvérzik ezen.
már egy jó ideje a Sony MDR-ZX660 AP helyett keresek nem horror árú wireless headsetet (mikrofonos fejhallgatót)
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pedig nekem is a QC25/35 ugrott be, amikor megláttam a képeket, szerintem nem lehet letagadni hogy "merítettek" a kínai "mérnökök".
-
veterán
Sajnos nincs referenciám, szóval lehet, csak én vártam többet a technológiától, mint amire képes. Viszont, ha ez így van, akkor ez bizony csak mókusvakítás, szerintem legalábbis.Nem tökéletes csendet vártam, de itt először figyelnem kellett, hogy történik-e egyáltalán valami.
[ Szerkesztve ]
-
Tetsuo
őstag
Fiatalabb korban a felső határ magasabb, nem az alsó alacsonyabb. ;-) A mélyet talán idősödve (kicsit) még jobban is halljuk, a fülméretek növekedése miatt.
#9 Akula. Nem, ez nem azt jelenti. Ez így csak egy megtévesztő marketingfogás. Lényeges pl., hogy milyen erősségű az a 20 Hz-es hang, mondjuk a bemenethez és a többi frekvenciához képest. Ezt grafikonon lehet leginkább szemléltetni, de sokszor azokat is elhazudják.
-
rErEaT
senior tag
Nem értem miért erőltetik ezt az összecsukható dizájnt most akarok fülest venni, de basszus normális áron nincsen olyan ami tetszik és nem ilyen "széteső" :-/
-
matyiGo
aktív tag
mondjuk meg lehetett volna említeni a bose quietcomfort 35-öt amiről kopintotta a formát a gyártó. és gondolom minden mást is próbált jó kaki eredménnyel. ez egy sima fake bose füles.
-
törölt tag
én csak a sony 1000xm2-ről tudok nyilatkozni, teljesen rendben van a zajszürése és akciósan 70 rongyért meglehetett kapni pár hónapja.
-
Akula
őstag
Ez a 20Hz... alsó átviteli határ elég meggyőző, de azt nem tudom, hogy meddig fogja bírnia ahajtogatást az a vékony zsanér.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
spirit007
senior tag
Re#5: +1
Én is a referenciát hiányolom és pont egy Sony WH-1000XM3 -ast, amihez képest eddig csak sokkal gyatrább megoldásokkal találkoztam noname szinten...pedig jó lenne egy "hasonló" cucc ... ami nem 100 ropi -
vicze
félisten
"élőszót"
Ezt soha egyetlen egy füles se fogja teljesen szűrni, egyszerűen túl dinamikus. Minél magasabb frekvenciás és minél változékonyabb a hang annál nehezebb szűrni.
Beszédet, irodahangot a Sony 1000XMK3 szűri jelenleg a legjobban.Mivel nem tudom mik a tapasztalataid egyéb zajszűrős fülesekkel kapcsolatban, mennyi összehasonlítási alapod van, így nehéz megmondani, hogy igazad van-e az adott termékkel kapcsolatban vagy nem.
A cikknek is kicsit ez a problémája, mert referencia pont nélkül kicsit a levegőben lóg.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Sajnos fejhallgatóknál felhasználói élményre értékelésre szabad adni. Én fizetett review (tech2) miatt vettem egyszer egy blitzwolf fülest. Eddig soha olyan kényelmetlen és rossz hangzású kínai fülesem nem volt.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Tetsuo
őstag
"Baráti áron." Hát éppen az a baj, hogy a legdrágábbak is kompromisszumosak! Az ember alig várja már a következő technológiai ugrást.
-
veterán
Nagy reményekkel futottam a tesztnek, de látom, itt is gyatra a zajszűrés, akár a Blitzwolf ANC1-nél. Azt is egekbe magasztalták a vásárlók, de a valóságban maximum a monoton zúgáson képes halkítani, kiszűrni pedig gyakorlatilag semmit sem tud. Az élőszót, a lépések hangjait pláne nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fujifilm X
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X 352bit (ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING)
- GIGABYTE GA-H81M-D2V + i5-4590T + 2x4GB DDR3 1333Mhz + I/O shield + SATA kábel + gyári hűtő
- Lenovo Wireless VoIP Headset (Teams)
- Egyben vagy külön bazár, raktár kisöprés less be!
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD