Hirdetés
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
lócitrom
üzenetére
Csak október 12-től van a 4X-em, neked régebben.
Az enyémben csak 1 SIM van. A régi telefonban próbaképpen SIM-et cserélt a t-mobile, egy csomó névjegy eltűnt. Az outlookból átvittem googleba, mert egyszerűbb használni, onnan tettem a 4X-be.A keresésem eredménye:
#3033 trebrona
Beállítások=>Rendszeralkalmazások=>Kapcsolatok=>Importálás és exportálásMost megnéztem a névjegyeket:
SIM névjegyek kijelzése ON
Névjegyek megjelenítése
telefon 0 ember
google 205 ember
SIM 0 emberImportálás tárhelyről:
Telefon
GoogleImportálás SIM kártyáról:
Telefon
GoogleExportálásnál:
USB
SIM A SIM-nél kiírta, hogy 250-et tudna.Ennyit találtam, valószínűleg nem értem, mire gondolsz.
-
orso0355
őstag
válasz
lócitrom
üzenetére
Igen, értem.
Amikor én kikapcsoltam a 2. simet mondjuk délután vagy este, aztán éjszakára repülő üzemmódba raktam, majd reggel kivettem repcsiből, a 2. sim ugyanúgy kikapcsolva maradt.(Mondjuk egy ideje nem csinálom ezt, de lehet megint kipróbálom este ezzel az új android stb-vel. Remélem, működni fog.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő