Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
lócitrom
üzenetére
Nekem már csak azért is gázos a történet, mert egy zip telepítésénél, főleg ha hivatalos rom ment rá, akkor a meta-inf valamelyik ellenőrző fájlján meg kellett volna állnia a telepítésnek, mert az updater scriptben kellene lennie egy sornak, amiben a telefon kódnevét/bármi más azonosítóját ellenőrzi pont az ilyen történetek elkerülése végett. Vagy nem hivatalos romot akart hegeszteni az illető, ahol nincs megírva az ellenőrzés(ami nem kézzel írt hanem build script által generált fájl), vagy durva biztonsági hiba van az updater scriptben...
-
Parampara
csendes újonc
válasz
lócitrom
üzenetére
MIUIhu-s toollal felment a twrp. Újraindulás után jelszót kért, amit elvileg nem kellett volna. Ezt megoldotta valahogy, újraindult, oké. Ezután a supersu már nem ment fel, sideloader-t kilőtte mivel azt írta a tool, hogy nem talál valamit (? a supersu-t magát? nemtom...), innen került bootloopba. A sideloader kilövése után felajánlotta a telefon, hogy újraindul. [nincs több infó, csak amit korábban írtam]
Mindegy, feleslegesen ezen többet reszelni, nem akar róla beszélni többet, én meg nem fogom csesztetni vele. Ez van. (Meg postás sem vagyok...) Bocs, ha nem összefüggő, de én is csak hallomás alapján írom, legtöbbször nem is világos, mit.

Köszi a tippeket, sajnos semmilyen gombnyomásos kombinációra nem reagált a telefon, szóval marad a szerviz vagy a service pointos tippek. Köszönöm mindenkinek a segítséget, tényleg, lelkes kis közönség gyűlt itt össze.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest