Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Ezt "pofázom" már a 3.hszben,hogy a 4G-3G váltással van a gond.... Tegyétek 3G-be és megjavul....Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, mert eldobjuk a 4G-t, de legalább működik és azért még net is marad, nem is rossz...de tény és való, nem 4G...
SIM+SIM+SD egyszerre, SIM kivezetőNálam simán működik már kb 2 hete.....probléma mentes....
Viszont én azt vettem még észre, hogyha microSD-t teszek a telóba belassul az ujjlenyomat olvasóm, nem is kicsit (néha használhatatlanul lassú lesz), ha kiveszem SD-t minden ok....ha csak SD van a telóba, akkor is lassú az olvasó....az SD jó, mert többfajtával is próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest