Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez! Én 9.5.3.0 EU stable-en vagyok, de utolért a veszett akkumerülés, alapvetően az android rendszerből pörget valami nagyon valamit. Gondolom, tisztára kéne gyalulni a rendszert. De ha már gyalulni kell, akkor felraknék valami újabb romot, már ha van bármi, amit érdemes. A kísérleti, sufniromok nem érdekelnek.
Ha jól látom, az EU stable halott ügy, november óta nincs frissítés, és az is végtelen soká jött ki. Vagy érdemes még azzal szenvedni?
Ami fontos lenne:
* kínai szemétből minél kevesebb
* root
* gcamEmlékszem, hogy volt korábban rengeteg varázslás, főleg gcam kapcsán. Van valami összeszedett post a legfrissebb tudnivalókról? Pár perc kereséssel nem sokra jutottam eddig, de valszeg csak rossz kulcsszavakra próbálok keresni.

-
KurtCobain
őstag
Szia!
(Nem tudom emlékszel-e még rám.
)A Redmi Note 5 topikban írtam egy programról, amivel le lehet szedni a gyári alkalmazásokat root nélkül is (adb-t használ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gitáros topic
- Könyvajánló
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- ZIDOO médialejátszók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)