Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
DJGABI
üzenetére
Persze, hogy szét lehet, lehet ő a keret nélküli verzióra gondolt. Nekem úgy repedt meg, hogy simán nyomtam rá vissza a hátlapot, tehát egyértelműen gyengébb ennek az üvege, mint a gyári. Nem tudom, hogy amit te linkeltél milyen lehet, de én már nem veszek semmilyent, jó így amíg le nem cserélem. Legközelebb pedig teszek rá valamilyen tokot, pedig utálom őket, de beismerem, hogy télen, amikor szárazabb a kezem ez a fém hátlap úgy csúszik, mint a szappan.
Egy NFC-s xiaomira várnék, hátha holnap lesz ezen a téren is előrelépés náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gitáros topic
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest