Hirdetés
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mike1334
üzenetére

Remélem találsz megfelelőt, mert egy ilyen nélkül életveszély kézbe venni az ilyen telókat, nekem is kirepült a kezemből egyből, mikor menet közben kaptam fel. Ezzel a tokkal ugyanolyan stabilnak érzem a teló kezelését, mint az Xcover3-mal. Határozott sík éle van, ettől is stabil a fogása, de ami engem meglepett, hogy egyáltalán nem ront az esztétikán, persze pucéron elegánsabbak ezek a mobilok, de fekete tokkal teljesen jó. Átlátszó tokot nem raknék rá, az nekem a szörnyűség kategória, tudom, sokaknak olyan van. Eddig csak strapatelóim voltak, így nekem szokatlan volt eddig a tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Amazon Kindle
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest