- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
gyulaszu #25599 üzenetére
Nekem elfordul, bár saját program alatt nem néztem/emlékszem. Szokott is zavarni, hogy felveszem (mondjuk a Fiam youtube-ról zenét halgatott) és fordítva veszem a kezembe, mert ugye hirtelen nem lehet látni melyik az alja és a teteje, aztán nem találom a hangerő gombokat jobb felül, mert akkor bal alul vannak
-
ddsteel
aktív tag
válasz
gyulaszu #25221 üzenetére
Mindenkinek: Most mentem végig a gmail mizérián, nem jelzett, de most már teszi!
Ezt csináljátok végig:1: Go to settings --> manage apps' battery usage --> choose apps. From there, pick all the apps you want to receive push notifications and select "No restrictions."
2: Go to settings --> permissions --> autostart. From there, pick the apps you want to receive notifications, and toggle the switch to turn it on.
3: Go to settings --> app notifications --> pick the apps you want to receive notifications, then turn the toggle for "Priority" on.
4: Lock the app in the "recent apps"/ "app overview" plane. Do so by first opening the apps, then press the "recent apps/overview button" (that's the square button on stock Android, or the button with three horizontal lines on the Mi Mix). From there, find the app you want to receive notifications, pull down on it to "lock it", so it never gets cleared.
5: This last step requires Developer Options privileges. To enable that, go to settings (man... I'm getting tired of typing "go to settings" ...) --> about phone
--> tap on MIUI version tab like eight times. You should then get a little message saying "you are now a developer." Then head back out to settings, go to developer option, scroll to nearly the bottom, find "memory optimization," and turn it off.
A lényeg az utsó pont, a memória optimizáció, ami a developer menüben legalul fut miui optimization álnéven. Azt kell kikapcsolni és voálá! (eddig az összes többi be volt állítva, mégsem kaptam értesítést, de most már megjönnek)
-
wanted5
őstag
válasz
gyulaszu #25168 üzenetére
Persze hogy lehet, csak most már a hangerő gombok a médiahangerőt állítják, ami szerintem tök jó. Soha egy telefonom se szórakoztam a csengetési hangerő állítgatásával, MIUI 9-en is csak arra használtam a hangerő gombot, hogy előjöjjön a "menü" és tudjam állítani a médiahangerőt. Soha nem gondoltam olyat hogy: csörögjön de csak halkan... vagy legyen hangja vagy legyen néma, amit egyetlen gombbal lehet ki-be kapcsolni.
-
albiosz
őstag
válasz
gyulaszu #25127 üzenetére
Ezt nézegettem egy redmi 5a-n is, hogy pl. azt nem lehet előcsalogatni, hogy melyik wifi hálózathoz van csatlakozva éppen? MIUI 9 alatt ez a jelzés azt jelenti ugyebár, hogy a wifi be van kapcsolva, de nem csatlakozik épp egyikhez se. Csak a beállítások alatt tudtam megnézni, hogy épp melyikhez csatlakozott.
-
Szállító76
tag
válasz
gyulaszu #24802 üzenetére
Szia. Valóban 5A- ra jött csak most néztem reggel hogy rossz helyre írtam. (el voltam nagyon foglalva az új frissítéssel
) Ez a céges telo. A magán a 4X de általában pár nap különbséggel a 4X-re is meg szokott jönni a frissítés. Elnézést mindenkitől!! Amúgy nekem tetszik a miui 10 minden szempontból.
-
tobias40
veterán
-
csakb
őstag
válasz
gyulaszu #24348 üzenetére
Króm fícsör, át akar váltani mobilnézetre, ami mobilon végülis indokolt.
Van egyébként PH! app is, szerintem ez a legkényelmesebb mobilon a ph-s topikok olvasására. Persze van még hova fejlődnie, mert ilyen ultimate enterprise dolgokat, mint pl. topikban keresés még nem tud, na de majd egyszer! -
SenorGrande
senior tag
válasz
gyulaszu #24016 üzenetére
Persze, megnéztem. Android rendszer, 65%. Ennél több nem derül ki, nem írja részletesebben.
Tegnap annyi történt, hogy frissült a Témák app, de az így önmagában nincs a fogyasztók között.(#24009) orso0355:
Mókolásmentes global stabil, 9.6.5.0 NAMMIFD
Tegnap csinálta először; nem fogok FR-t csinálni, újból belakni. Most úgy néz ki, valamitől magához tért, de azért jó lenne, ha használat nélkül nem esne 22 óra alatt 80%-ot az akksi. -
válasz
gyulaszu #23991 üzenetére
Már három.
Nem tudom mennyire szomorít el ez másokat, de nekem is minden frissítés felment és ugyanúgy rendben működik, mint a kezdetekkor. A ROM-okat sem csereberélem naponta, az ilyesmit inkább meghagyom laptopra, desktopra.
(egyébként ez a mostani frissítés valóban nyúlfing volt a múltkori 1.3 gigáshoz képest)
-
PuMbA
titán
válasz
gyulaszu #23456 üzenetére
Mondom
Úgy 5 db MIUI frissítésenként érdemes újrahúzni a programokat, de inkább gyári visszaállítást csinálni, mert a legnagyobb baj, hogy régi beállítások maradnak meg, amik már rég nincsenek a rendszerben vagy máshogy máködnek. Még én is meglepődtem, hogy pár dolog teljesen megváltozott a gyári beállításra állítás után a rendszerben a MIUI 9 után, mert ugye amíg ezt nem tesszük meg addig a MIUI 8 alapbeállításait hozzuk át a 9-re és hasonlók. Hát persze, hogy nem működik rendesen a dolog.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
gyulaszu #23071 üzenetére
jó , de az én tv-m nem smart tv
tehát kell ez az eszköz
úgy nézem videókon, hogy az eszközön be kell nyomni egy gombot és autómatikusan csatlakozik az androidos telohoz
a redmin mit kell állítani, hogy lássam is a képernyőn
a beállítások -továbbiak- vezeték nélküli megjelenítőbeállításai-engedélyezve van
-
alpe1503
csendes tag
-
trebrona
nagyúr
válasz
gyulaszu #18271 üzenetére
Redmi3-ról költöztem annak idején 3S-re, gond nélkül átvitt mindent. Inkább az android verzió miatt lehetnek anomáliák szvsz.
Google fiók: egyszerűen telefonon fiók törlése. Ezzel csak a telefonon lép ki a fiókból, maga a fiók természetesen nem fog törlődni.
Mi fiók: [link]
Ezek után mehet a gyári beállítások visszaállítása.
Szerk: Ja és jelszó/minta/pin törlés is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest