- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMyMamy
tag
Sziasztok.
Lecseréltem ezt a jó öreg kis telómat kényszerből kb. 2 hete egy ajándékba kapott Samsung A22-re, mert iszonyat lassú volt már, de nem tudok az újra átszokni, konkrétan megőrülök tőle. A kameráján kívül semmi pozitívumot nem találtam benne, túl nagy, nehéz, fáj tőle a kezem (a 4x-et simán tudtam 1 kézzel kezelni, ezt kb. lehetetlen), húzza le a zsebem, állandóan félregépelek vele és semmi nem úgy műxik rajta, ahogy szeretném. Utálom a Samsung telókat egyébként is...
Szóval szeretnék új életet lehelni bele valahogy, egy új oprendszerrel. Akksiját cseréltem Nohonra kb. 1 éve, azzal nincsen gond.
Semmi érdekeset nem használok, szokásos Chrome, Gmail, FB, Messenger, Viber, menetrend.app, stb...
Ilyen bankos meg egyéb dolgokat elvből nem teszek a telómra.Mit ajánlotok most így 2024-ben, amit érdemes lenne rávarázsolni és minimális esély van vele a téglásításra? Akár egy újabb verziójú MIUI is jó lenne nekem, de abszolút nem vagyok vele képben.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest