Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Szeretnék a Redmi 4X készülékhez tokot rendelni az Aliexpresszről és ezt néztem ki: [link]
Viszont itt van sima Redmi 4X és Redmi 4X Pro. Létezik hogy a B20-as verziót amit mi használunk, azt jelölik "Pro"-nak? Vagy melyik opciót válasszam szerintetek, a sima Redmi 4X vagy a Redmi 4X Pro-t?
Szerencsére már csak pár nap és én is boldog készülék tulajdonos leszek.
Ezért megragadom az alkalmat hogy igy rögtön kérdezzek is egy rommal kapcsolatos kérdést. Ha megjön a készülék, érdemes rajta hagyni a gyári rendszert, vagy inkább itt is érdemesebb EU romra váltani? Előnyök/hátrányok érdekelnének. Azt tudom hogy a gyári romba elvileg sok kínai app van amire nincs szükség. De stabilitásban és akku időben melyik a jobb jelenleg az EU rom vagy a gyári?
Meg van harmadik opciónak egy ilyen is, erről tud valaki valamit? [link]
Ahogy nézem EU romra épül de vannak benne extrák. Viszont nem akarom hogy valami "kiskapu" is legyen a romban ami esetleg "figyel". Ezért is kérdem hátha tud erről valaki valami infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest