Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ha más alkalmazásnál nem jelentkezik, ami pl erősebben terheli és hasonló mértékben melegszik fel, (pont a stick-nél könnyen megállapíthatod), szóval, ha annál se lép ki, akkor elvetném a hardver hibát, lehet alkalmazás hülyeség is.
Pont a yt-nál amúgy van olyan, hogy frissítések eltávolítása, mert gyárilag rajta van. Store-ban kikapcsolod az auto frissítést, szedd le a yt alól (beállítások-alkalmazások-yt-frissítések eltávolítása), restart és utána nézd meg, hogy jelentkezik-e.(#9362) <Adamsky>: olyan szinten drágultak a "kínai" cuccok, hogy hihetetlen. Az ottani külföldi shopokban már vagy 1-2 éve ilyen árak vannak és idehaza is szépen meglódult. Eközben az Amazon Firestick és Google TV-s 4k cucca 20-25e-ért elérhető (Google TV sima HD verzió meg 16-17e-ért). Én el is gondolkodtam a CCWGTV 4k-n, mert a google támogatja még évekig tuti és ilyen áron nagyon korrekt.
Szerk.: most látom, hogy már Firte TV-ből is van Lite 15e-ért a FHD vonalon. Látszik, hogy nem nagyon követem ezeket egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest