Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
NFC kapcsoló miért zavar? Ha állandóan használod, bekapcsolod, ha néha, akkor néha, amikor szükséged van rá. Az okos telefonod, TV-d és általában az eszközeid ha kell, ha nem, nyomják az infót és jobb, ha tudod, bármikor azokon keresztül az egész életedet látják és hallják is, ha akarják. Reklámot amennyire lehet kinyomod, de a GP áruházból leszedett cuccok is nyomják - ha csak nem fizetsz. Cherokkoval egyetértek, K082-nek meg kösz a választ. DanielK is like, akinek ekkora tapasztalata van, minek veszi meg
De csak kíváncsi voltam, hogy miért jó az, hogy minden a heti frissítésről, majd a xar működésről szól szinte minden fórumon, amikor a stabil rendszeren minden happy. Ja, hogy az ikonok rondák? Hát engem nem érdekel, nem nézegetem, csak nyomom, ami kell. GPS-t meg bárhol használom, mindenütt jó volt eddig, nyilván nem méterre pontos, de hát van szemem, az a 3-4 m eltérés meg nem gond. Nálam szempont, hogy nem forrósodik, kibír röhögve egy napot, de ha nem, akkor is ott a powerbank. Fotók rendben, méret olvasásra, filmre jó, ha szükséges, hang abszolút rendben van bt fülessel is. Oké, már a 60. évemet nyomom, de ez a "megvettem, nyissuk azonnal, kezdjük felpakolni a romokat, visszavonták, nem vonják, müxik, akad, xar, húdejó, megint nem jó" - szóval ez tőlem távol áll. Megvettem, használom, utóbbi frissítésnek örömködöm, 'osztjóvan. De azért minden reggel és este elolvasom a fórumot
Mert így kerek
-
FJC
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
Add el, ne idegesids magadat... 😀
Nekem Glob Stabilon az égvilágon semmi bajom
Alig van rajta program ami felesleges.
Énnekem tetszik a MIUI.
Az aksi jó, kétórás képernyővel volt már négy nap is a készenlét.
Négy óra képernyővel keszenlet átlag két nap.
Van NFC gomb is...
Semmi reklám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Synology NAS
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De csak kíváncsi voltam, hogy miért jó az, hogy minden a heti frissítésről, majd a xar működésről szól szinte minden fórumon, amikor a stabil rendszeren minden happy. Ja, hogy az ikonok rondák? Hát engem nem érdekel, nem nézegetem, csak nyomom, ami kell. GPS-t meg bárhol használom, mindenütt jó volt eddig, nyilván nem méterre pontos, de hát van szemem, az a 3-4 m eltérés meg nem gond. Nálam szempont, hogy nem forrósodik, kibír röhögve egy napot, de ha nem, akkor is ott a powerbank. Fotók rendben, méret olvasásra, filmre jó, ha szükséges, hang abszolút rendben van bt fülessel is. Oké, már a 60. évemet nyomom, de ez a "megvettem, nyissuk azonnal, kezdjük felpakolni a romokat, visszavonták, nem vonják, müxik, akad, xar, húdejó, megint nem jó" - szóval ez tőlem távol áll. Megvettem, használom, utóbbi frissítésnek örömködöm, 'osztjóvan. De azért minden reggel és este elolvasom a fórumot
Mert így kerek