Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy Poco F1 vagy Mi 8 legyen a Note 5 után.
Számomra kb. így néz ki a képlet:
Poco:
- tetszik a hátsó kamera elrendezés, hogy középen van és nem lóg ki.
- lesz kevláros kiadás, ami jól néz ki, a műanyag engem nem zavar, Jerry sem tudta eltörni a telefont
- folyadék hűtés, így ahogy olvasgatom nem forrósodik, mint pl: korábban a Mi 5S Plusom.
- nagyobb akkuMi8:
- OIS, állítólag jobb kamera, bár a tesztek alapján nekem nem egyértelmű ([link], illetve a viideós összehasonlítás: [link])
- Azért csak egy Amoled, always on screen funkcióval
- Van NFCAz üvegház nekem inkább hátrány, mint előny, úgyis tokban van a telefon, szóval ezért sem jön szóba a mix2s sem. A poco talán kicsit bumfordibb, de designra tetszik, egyedül attól félek, hogy az OIS nélküli kamera nem igazán lesz előrelépés a Note 5höz képest. Tárhelyből vígan elvagyok 64 Gbon, szóval az sem igazán vízválasztó.
Tud valaki valami okosat mondani?

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest