Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zako
tag
válasz
HUNited
üzenetére
Azért szar dolog lehet ilyen paranoiával élni, gondolom az ujjaidat is megszámolod minden kézfogás után...

Csak azt nem értem, hogy akkor miért használsz okostelefont, bankkártyát illetve internetet úgy általában. Nyomógombos telefon, készpénz és alufólia sisak!
Néhány évvel vagyok idősebb nálad, 1994-ben kezdtem internetezni, regisztráltam több ezer weboldalra, paypassos OTP-s bankkártyám van, szoktam Kínából rendelni (igaz, arra webkártyát használok), van Facebookom, Google accountom, MIUI-fiókom. Eddig még valahogy megúsztam, hogy ellopják az adataimat/pénzemet, nyilván csak szerencsém volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest