Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • manokaki

  őstag

  válasz anonimus25 #171 üzenetére

  Ugye itt 2 féle lite van , a 4G meg az 5G , a kettő között a legnagyobb küldönbség a proci ,de bátran merem állitani , tapasztalatbol mondom ,hogy a 4G-s is megfelel egy középkategoriáju telefonnak , remek kijelzővel és fényerővel , a v8 ( antutu teszt ) elért kb 280,000 pont ezt alá is támasztja hardveresen is !

  Ha a fényképező illetve a játékok terén is komolyabban ott szeretnél lenni akkor az 5G-s verziot ajánlom ,de ez ugye 50%-kal drágább . Valakinek megéri , ezt neked kell eldőnteni ,de más használható jó telefont ennyiért nem nagyon kapsz mint a 4G ! Amire figyelni kell egyedül a Miui aksikimélő programja ( szerintem felesleges és tulzás ) kilehet kapcsolni öket.

  Nekem az aksi 4G esetén olyan 7-8 óra kijelző időt , 5G-s esetén 6-7 óra kijelző időt bir , hogy miért azt megne kérdezd :D egymás mellett 4G ment mind a kettő , egésznap a 4G-s mégis jobban birta , igaz ami igaz az 5G-nek erősebb egy 15%-kal a wifije , meg ugye egy 60%-kal a procija ,de viszont csak 5nm-es és nem. 8 mint a 4G-snek :B

  Ennyi röviden és érthetően :)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák