Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Hol vannak tesztképek?
Mármint mindegyik telótól jó lenne látni.De a legjobb az lenne ha valaki a gyakorlatban tudná ezt igazolni.
Az hogy kijelentem hogy mert csak,az nem valami meggyőző.
Nekem eddig egy sima G3 volt(amig össze nem tört) és mivel nagyon elégedett voltam vele,nem is gondolkodtam és megrendeltem a G3T-t(még úton van).Aztán közben rátaláltam a Xiaomi Hongmira,sokan dicsérik.Lehet eladnám a G3T-t még újan és vennék egy ilyet.
Gondolkodom rajt.
Azért is olvasgatom a fórumot(info gyűjtés)
Viszont megakadt a szemem ezen a hozzászóláson amelyik ennyire lehúzza a Jiayu kamerát.
Nekem a G3 képei nagyon is tetszettek amiket készitett,remélem nem visszafelé fejlődtek?Félreértés ne essék én tényleg csak kiváncsiságból kérdezem,semmi fikázás se ide se oda.

-
zedok
őstag
De hol a teszt?Ja gondolom a Jiayu-ra gondoltál.
Csak egy cikket találtam róla.
(#842) XenHai:
Ha jól tudom csak GG2 van rajta és két különböző van, TD-SCDMA és WCDMA verzió - erre rendelésnél kell figyelni, mivel előbbi az ázsiai területen használható 3G, míg utóbbi az EU szabvány.
MIUI eléggé szép,kiforrott és kidolgozott android verzió szerintem. De a needrom-on találsz azt hiszem "stock android"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak egy cikket találtam róla.