Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

Visszakerestem, de nem találtam releváns hozzászólást, ha volt már róla szó akkor bocs.

Másnak is van olyan gondja, hogy link2sd csak fat32 partícióval működik? Nekem ext2/3/4 esetén nem tudja létrehozni a mount scriptet ami csak azért idegesítő, mert így ugye van amit nem lehet áthelyezni és pl a spotify esetén elég sok adat marad a telefonon. Keresgéltem elég sokat, de nem találtam megoldást. fat32-vel működik mint a kisangyal, tehát nem hinném, hogy valami triviális hibát követek el formázáskor.

Amúgy itt a tragikomédiához hozzátűzném, hogy nekem pl nem indul újra a telefon. Az aksi kijelzés ugrál ha újraindítok, de amúgy nincs panaszom a V6-ra. Ellenben a cégünk most szerzett be majdnem 70 db Lumia 520-at és abból kb 20 darabot már az első héten cseréltetni kellett. Volt ahol a SIM olvasó volt eleve szar, sok dobálta a térerőt, néhányon meg a kijelző egy részén nem ment az érintés. Szóval az olcsó telefon sose tökéletes valamit valamiért, de a Hongmi szerintem pont az a telefon amire nem igazán lehet panaszkodni. Akinek problémás a V6 térjen vissza a V5-re.

Új hozzászólás Aktív témák