Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #19 üzenetére
eddig a Death Strandingról van infó hogy nem megy és lesznek Microsoft játékok amik gamepasson át mennek majd GF now-on nem.
-
RawrrSoul
csendes tag
válasz
- = Zk = - #19 üzenetére
Túrtam a netet, de nem találtam olyan listát ami csak erről szólna...
Mindenhol csak arról van szó, hogy "nem minden játék elérhető, de van 1000 cím amiből válogathatsz"....
-
válasz
- = Zk = - #19 üzenetére
Hogyne lenne:
-
- = Zk = -
félisten
az elérhető játéklistáról van valahol infó?!
-
kilua
senior tag
Nem biztos. Nagy a verseny a két-három gyártó között abban hogy melyik konzolját vegye meg az ember a tv alá, és az hogy ezzel a böngészővel a box több dologra alkalmas: lehet így többen választják a boxot ps5 helyett, és ezzel több xbox játékot/gamepass előfizetést adnak el.
-
-
dreampage
aktív tag
Euro Truck Simulator 2 Xboxon...
-
Szerintem az mindegy, hogy ki. Van egy jogtulajdonos akivel megállapodik az NVIDIA. Ők pedig kikötik, hogy Xbox-ra nem engedik, mert valamilyen okból kifolyólag nem szeretnék. Vagy akár engednék, de irreálisan magas részesedési díjért cserébe, amit nem tudnak kifizetni.
Szerintem egyszerűen csak megtiltják az Xbox-os futtathatóságot, tekintve, hogy szándékosan nem adják ki a játékot arra a platformra. Ha viszont kiadnák, akkor értelmetlen lenne a GeForce Now-os korlátozás. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Azért, mert valahol érdekellentét van, vagy egyszerűen nem tudtak megegyezni a feltételekben."
Na jó, de vajon kivel? A Kojima Productions-szel? A Sony-val, vagy az 505 Games-szel? Nyilván költői kérdés, meg persze én is tudom, hogy mindennek az a célja, csak ezek valahol akkor is fura dolgok maradnak nekem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem terjed ki az NVIDIA licence erre. Ez van. Gondolom megoldhatnák, de valószínűleg annyi pénzt kér érte a fejlesztő/kiadó, hogy azt nem éri meg bevállalni. Eleve nem az Xbox a célpiac."
Ez tény, de pl a Death Stranding játszható PC-n az Edge böngészővel, csak Xbox-on nem és ez a furcsaság.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, de ez rohadt nehéz úgy, hogy csak szolgáltató vagy. A Google-nek ott egyszerű, hogy nekik saját áruházuk van, és gyakorlatilag áruházként menedzselik az árult tartalmat. Az NV nem ural tartalmat, hanem egyesével köt licencszerződéseket, tehát nekik van több szerződés, amik egy rakás dolgot nem engednek meg, és még nekik is kötni kell a platformtulajdonosokkal olyan szerződét, hogy fizetnek, amiért beengedik őket, miközben ügyelni kell rá, hogy ez az egyezmény ne ütközzön a szoftverekre kötött licencekkel. És a végén mindkét oldalnak az NV fizet, tehát nekik ezt még ki is kell gazdálkodni. Ez nem feltétlenül akarat kérdése, hanem egyszerűen nincs mindenre pénz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az egyik ilyen korlátozás, hogy Death Stranding nem elérhető az Xbox-os böngészőből. Ami azért is furcsa, mert más-más a kiadó a PlayStation-ös és PC-s verziónál is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A szolgáltatás a már ismert módon működik, viszont nem minden tartalomhoz kapcsolódó licenc terjed ki a Microsoft konzoljaira.
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 GB Csillagfény fehér 100% Akku
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DeepCool AK620 Zero Dark processzor hűtő - 2 év garancia (használt)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest