Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Egyébként a név szerintem is szar lett. De kit érdekel?
-
RetroFighter
tag
Fektetve viszont véleményem szerint eléggé [idétlenül] néz ki
-
XuChi
addikt
Nekem ez az álló elrendezés nagyon tetszik. Tényleg olyan mint a Silverstone Fortress.
-
És nézzük a kasztni jó oldalát: melegen tartja a tetejére helyezett melegszenyát, sütikét, bögre kávét.
-
XuChi
addikt
Szerintem akár lekváros bödönnek is hívhatnák. Ha elmegy rajta az a játék amivel játszani akarok, nem tök mindegy hogy hívják ???
-
Na a név eldolt, nem ez lesz a neve szerencsére. Series delete.
-
Wesder
titán
válasz
Felesbandi #218 üzenetére
A mémeket én is csipàzom mert jópofàk. Azt nem csipàzom hogy itt agonizàlnak a nevén hogy nagymama és àtlagbéla majd emiatt PS5-öt vesz inkàbb, mert az egyszerű mint ők ketten. Pont nem fog érdekelni ha megint elmegy x3 annyi PS. A témàt màr rég elengedtem, a személyeskedést meg lehet abbahagyni.
-
Felesbandi
senior tag
Hu mekkora vitak mennek itt!
En vilag eletemben PS-es voltam, Vita kivetelevel az osszes megvolt eddig, de nem akadnek ugy ki, mint @wesder, ha a PS elnevezeset, vagy megjeleneset szidna barki is.
Komolyan, mintha ellene iranyulo serelem lenne barmifele kritika az uj XBOX-szal szemben.Az elnevezes igenis pocsek. Eddig is pocsek volt az elnevezes? Igen. Ettol fuggetlenul meg lehetett volna mondjuk probalni egy XBOX Two elnevezest a One utan, vagy barmi mast. Oke, hogy az ember ne vegyen valamit anelkul, hogy fingja lenne rola mit vesz, de azert az se jo, ha kutatomunkat kell vegezni miatta. Ha XBOX-os lennek, es a baratnom hallana tolem, hogy mennyire szeretnek egy Series X-et, siman osszekeverhetne a One X-szel. Nem nezne utana, mert az atlag ember nem szamit ilyen idiota elnevezesi semara.
Nyilvan nem ez donti el nalam a kovetkezo genben, hogy mit veszek, szamomra csak a jatekok szamitanak, de ettol fuggetlenul ez a nev tovabbra se elonyos, plane azert, mert kb barmi mas nevvel el lehetett volna kerulni, hogy az emberek osszekeverjek az elozo gennel.
(Igen, PS eseten vannak genen belul kulonbozo modellek, de se a nevukben se a gepekben nincs annyi kulonbseg, hogy egy mas genhez tartozo PS-t vegyel veletlenul. Nintendot ilyen teren nem tudom megvedeni.)
Ami a formajat illeti, nekem szemely szerint bejon, meg ugy ranezesre praktikusnak tunik airflow szempontjabol. Nekem igazabol mindegy, hogy nez ki, amig nem zavaroan feltuno (mint a PS5 devkit
).
Konzol elleni kritikat meg senki ne vegyen mar igy magara pls. En erdekes modon tudtam nevetni a PS4 megjeleneset kifigurazo memeken, meg el tudom engedni, hogy nehany ember furan nez ram, hogy (jo esetben) 720p-s Nintendos jatekokat tolok Switchen es hogy ez milyen gaz egy XBOX/PS grafikajahoz kepest. Egeszseges ember nem csinal ugyet ebbol.
-
Sinesol
veterán
Hát sokat nem agyaltak a designon, egy doboz, a tetejére meg egy rács hogy szellőzzön, tisztára mint valami DIY Pc ház.
-
Nartaas
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #107 üzenetére
Az xbox 360 nal kellett volna okosnak es meresznek lenni. Ha mar ugy is szamot kell ugrani akkor elneveztem volna xbox4-nek
Mondhattak volna hogy 4x olyan jo mint az elso xbox vagy vmi
Aztan had fajjon a Sonynak a feje a szamok miatt.
-
válasz
BusinessGuy #202 üzenetére
Köszönöm!
-
<Lacy85>
addikt
A fat, meg a slim hangtalan a pro-hoz képest. Volt mindháromból.
Amúgy nálam is tűrhető. Mármint ha Fifa, GT Sport, meg hasonlókkal játszok. De a GoW, vagy AC Origins tekeri, mint állat 4K HDR mellett.
Februárban lejár a gari, szóval lehet eszközölök rá valami custom hűtést. -
<Lacy85>
addikt
válasz
A Pro hűtése inkább a vadászgép hangjához áll közelebb, ha tényleg beindul.
-
Wesder
titán
válasz
Ez Devkit.
PorSzívó 5 -
törölt tag
ODD nélküliről nincs amúgy hír? Nekem az a nyílás nem tetszik rajta, és számomra teljesen felesleges is bele az optikai meghajtó.
-
A neve pedig jobb lenne így:
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
-
törölt tag
Pont erre a formára építettem konzol-funkciójú* pc-t, eddig volt már a nappaliban a TV-re kötve fotelből kergetve, de a íróasztal mellé téve, gamer perifériákat rákötve is maradéktalanul helytállt, a legkisebb nehézséget sem okozott a kábelek elvezetése, csatlakoztatása vagy maga a készülék elhelyezése.
*bekapcsol, játszik, kikapcsol.
Szerintem abszolút semmi gondot nem fog okozni, csak el kell vonaloztatni a megszokásoktól. Még azt is belelátom, hogy minkét funkcióban (TV előtti élvezkedés / Gamer felhasználás) helyt fog állni, uh. reszkethetnek a home pc-k.
-
gianni85
veterán
válasz
Depression #173 üzenetére
Már ha van játékra alkalmas PC. Ezt itt PH-n sokan alapnak tekintik...
Sokkal nagyobb az a réteg akinél csak két választási lehetőség merül föl, PS, vagy XBOX...
Én azért az évi 3 ex játékért - ami legyen 3x50 óra játékidő - nem tudom elfogadni a PS-t fő gépnek, ahhoz túl sok problémám van vele. Ettől függetlenül azt vallom, hogy mindenkinek érdemes -főleg így gen vége felé- beszereznie és legalább a jobban sikerült ex cuccokat végigjátszania. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#32839680 #174 üzenetére
Én azért a Sonyból nem sokat nézek ki ezen a téren. Elég megnézni mit művelnek a fényképezőgépekkel (amik amúgy nagyon jók, szó se róla), már bekerültek az igazi nagykutyák, 100 éves veterán gyártók közé az elmúlt pár évben, de menürendszert vagy ergonómiát tervezni még mindig nem tudnak és annyira nem is érdekli őket, mert a felhasználók ennek ellenére is viszik mint a cukrot.
A Sony mindig egy ilyen márka volt. Egyes területeken nagyon odateszik magukat, más területeken meg megelégszenek az éppen elégséges szinttel. Ez pedig gyakran egyetlen terméken belül csapódik le.
Az én véleményem az, hogy ebben a generációban a Microsoft csinálta meg a jobb platformot (az egész ökoszisztéma, menü, szolgáltatások, funkciók, kontroller, halk és extrém hatékony hűtés, stb), miközben a Sony meg olyan minőségű exkluzívokat rakott le az asztalra, amik joggal vannak ott az egyetemes videojáték történelem dicsóságfalán.
-
ted_tris
tag
Kozben megjottek a devkitek is.
-
törölt tag
Szerintem azért pörögnek sokan az új néven, mert annyira "Microsoftos".
Amikor a marketinges "kreatív" nem azt nézi, hogy mivel lehet eladni a terméket a célközönségnek, hanem hogy mivel lesz elégedett a főnöke, a főnökének a főnöke meg a főnök főnökének a főnöke. Ezért ki kell gyomlálni minden egyediséget, kreativitást és merészséget a koncepcióból, különben a seggüket fedező középvezetők valamelyike elkaszálja az ötletet, mert az eredetiség "kockázatos". Csakhogy így a végére epárolog a józan ész maradéka is és csak a hülyeség marad.
Na így keletkeznek az egymásra halmozódó értelmetlen számozásokból, betűkombinációkból, a "pro", "gold", "premium", "platinum", "titanium", "highend", "top", stb. szótöredékek random használatából összelegózott, agyhalott terméknevek. Nincs ezek mögött a nettó emberi hülyeségen kívül semmi különösebb mögöttes indok. Aki nem hiszi az vegyen részt bármilyen nagyvállalati "kreatív" meetingen és meglátja. -
Szerintem véleménye lehet mindenkinek és kinézetről objektívan nem lehet vitatkozni és nem is szabadna ennek vitához vezetnie.
Mivel jelenleg a kinézetéről kaptunk konkrét infókat a belsejéről és a tudásáról alig alig, ezért ez egy központi téma most minden fórumon.
Nekem van Xboxom is PS is Nintendo is viszonylag pártatlan vagyok de a szívem a Nintendoé a pénzem meg a Sonyé mostanában.
Nekem nem jön be az új forma,de atól még lehet szép , és annak kifejezetten örülök, hogy szakítottak ahagyományokkal és más lett mint a megszokott. Azért aggaszt a tetején az a behorpasztott rács ami mögött szerintem hetente takarítani kell ha állítva használja az ember.
A neve nem jön be, nincs meg az a marketinges feeling, hogy ez a név dögös, szerintem béna.( Scorpio pl tetszett és a Scarlett is.) fektetve is mutathattak volna róla képet.
De ez mind mellékes ha ilyen címekkel tolják tele, mert akkor lehet miattam egy alaplap is egy deszkán, akkor is megveszem.
Forbes azt írja , hogy [link]"That would make for a total volume of 7935 cubic centimeters, significantly larger than the 432o of the Xbox One X. "
-
gianni85
veterán
Szerintem jól néz ki, trendi minimalista stílus, jól passzol egy modern tv állványra, a tv mellé.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #164 üzenetére
Van sajàt topikja, inkàbb itt rakódjon le a felesleg.
-
hombre[EU]
veterán
Itt tényleg csak a név és a formáról lesz a duma az e3-ig?
-
Bandit79
aktív tag
Te egy i.ió.a vagy ,aki kb xbox topikba bejöt és leszól egy embert hogy menjen el ,mert elmondta ,hogy valójában a kb ps huszárok it pörögnek ,hogy miért ilyen egy konzol alakja ami majd valamikor megjelenik. Ki is a hülye? Szem nem wesder, aki nem fujolja a formáját ,mert van annyira iq-ja ,hogy el tudja helyezni a kb 14cm széles konzolt. ellenben ez látom nem sokatoknak sikerűl.
..de inkább az lehet a dologban ,hogy csak egy szokásos haterkodás megy xbox irányban. Én ezt látom
Ugyhogy szívj el még egy cigit és nyugoggyá le, vegyél egy Ps5-t , ami akár lehet hexagonális alaku isUI: vissza olvasva is ,tényleg nevetséges a sok pörgő-forgó , aki i egy meg sem jelent konzolon sír ,hogy milyen az alakja, és kb úgy látom tényleg azt hiszik ,hogy akkora ,mint egy B30-as tégla, mert az agyuk a téglalapot úgy méretezi be.
-
hhenry
őstag
válasz
Juhaszatti #159 üzenetére
Érdekes helyzet eléggé én úgy tudom,hogy a 9 lenne az se2
-
Depression
veterán
válasz
Xbox 2020, és le van tudva...
-
DjFlanker
aktív tag
Nekem tetszik ahogy kinéz, és a nagyobb térfogat jó fog tenni a hűtésnek
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #152 üzenetére
Màr elengedtem.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #144 üzenetére
Ha nem a PS5-tel versenyzik, akkor mivel? A PC is Windows.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #144 üzenetére
De b+ ha nem tetszik, lehet venni màst is. Ezért nem értem mit pörögnek rajta.
-
Carlos Padre
veterán
-
NGA
addikt
Miért xbox one? :-)
[link] -
<Lacy85>
addikt
válasz
-Skylake- #135 üzenetére
Nem az én bútoromhoz, hanem úgy általában a konzolok adottságaihoz, amik 10+ éve változatlanok.
Pl. PC-k esetén is úgy van kialakítva az íróasztalok 90%-a, hogy a szabvány ATX ház beférjen. Miért? Mert vagy 30 éve változatlan a design.
A konzoloknak is megvan generációk óta a jellegzetes formája, mérete. Sokan ehhez terveznek / terveztek.
DVD / Blue Ray lejátszók, házimozi erősítők, hifik, stb. is mind követtek egy formavilágot. Na vajon miért?Szóval ja, az utolsó mondatot nyugodtan alkalmazd magadra.
-
lmno
őstag
Irigylem egyes emberek problémáit, azon parázni hogy egy 1 év múlva megjelenő konzol be fog-e férni a polcra, istenem
-
dabadab
titán
válasz
-Skylake- #135 üzenetére
"Atyaég ember magadnál vagy ? Miről beszélsz , az MS alkalmazkodjon a TE bútorodhoz vagy mi a fsz ????????????
remélem csak viccelsz , ennyire senki nem lehet ostoba...."Nyilván nem konkrét hozzá, hanem úgy általában a vásárlóközönséghez.
Érted, pl. a kontrollert is két kézre szokták tervezni, nem háromra (a Nintendo 64 kivételével) és nem azért, hogy konkrétan EclipseGT anatómiai adottságaihoz alkalmazkodjanak, hanem azért, mert a vásárlóközönségnek alapvetően ilyen adottságai vannak.
A konzumerelektronika az már csak ilyen biznisz, hogy alkalmazkadni kell bizonyos meglévő adottságokhoz.
Ha szerinted ez nem így van, akkor az utolsó mondatodat nyugodtan alkalmazd magadra
-
-Skylake-
addikt
válasz
<Lacy85> #123 üzenetére
"Rendezzük át a szobát, mert nekik nem volt jó a megszokott fakvő forma, amit 10+ éve használt a Sony is, meg a MS is."
Atyaég ember magadnál vagy ? Miről beszélsz , az MS alkalmazkodjon a TE bútorodhoz vagy mi a fsz ????????????
remélem csak viccelsz , ennyire senki nem lehet ostoba....
jöhet a ban , megéri. -
-Skylake-
addikt
válasz
#72042496 #79 üzenetére
Mert az nem meglepő amúgy , hogy emberünk egy általa kitalált méretre terveztet egy szekrényt és utána itt sír , hogy nem fér bele egy 1 év múlva megjelenő konzol ? Redmondban biztos elfelejtették figyelembe venni, hogy ő mekkora polcot tervezett magának. Epic lol. Építesz egy garázst aztán sírsz, hogy nem fér bele egy kocsi ami jövőre jelenik meg. Atyaég...
-
Ádám16
addikt
válasz
<Lacy85> #123 üzenetére
Ki mondta, hogy dobd ki? Komolyan nem hiszem el, hogy egy ekkora eszkoz nem fér el bármelyik szobában, kényelmesen. Max nem oda rakod, ahol eddig volt, bumm.
10 éve negyed ekkora mobilok voltak, mint most. Szidjam a gyártókat, mert ezek már nem férnek bele a méregdraga övre akasztható tokomba? Régen a kompakt autók sokkal kompaktabbak voltak. Ne vegyek új autót, mert nekem a kompakt jelentése még mindig az, mint 15 éve?
Ez egy 31 cm magas eszköz, 16 cm szélességgel. -
<Lacy85>
addikt
Szép is lenne, ha a konzolhoz kellene igazítani a bútort.
Rendezzük át a szobát, mert nekik nem volt jó a megszokott fakvő forma, amit 10+ éve használt a Sony is, meg a MS is.
Ezt mondjuk én sem igazán tudnám esztétikusan elrendezni. A PS4 Pro simán elfér a TV alatt, mert magas a talpa. Állítva meg elfér a TV mellett.
Na ez pont nem férne el se alatta, se mellette.
Valahogy mégse az volt az első gondolatom, hogy egy Xbox miatt kidobom a szobabútort. -
Ádám16
addikt
válasz
Stauffenberg #118 üzenetére
Disagree. Ahol elfért egy sima One, One X, ott csak hagytak helyet szellőzni a userek. Szerintem kevés embert érint majd ez a nem fér el téma. Ha 60"-os TV-k elférnek egy lakásban, akkor ennek is legyen már hely. Na meg ha valakinek telik majd erre, egy szép megoldást is tudjon már eszközölni a tároláshoz szükség esetén.
-
3L1T3
addikt
10 eve videojatek kereskedelemmel foglalkozom. Ugyan ezt a cicaharcot nyomtatok az Xbox One megjelenesenel. A vasarlok egy resze Xbox 1-kent kereste elsonek. A kereskedelmi halozatok dolga hogy kelo tajekoztatast nyujtsanak. Szerencsere a Microsoft ebben mindig partner volt es lesz is. Minden halozatnak kelloen segit hogy az ertekesitoi es a vasarloi is megfeleloen legyenek tajekoztatva.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #117 üzenetére
Szerencsére van hely bőven a TV mögött.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
janeszgol #111 üzenetére
Az Apple-nél nem csak a 9, de a 8S is kimaradt a listából, viszont ők jóval okosabban csinálták az egészet: a 8 mellé jött még ugyanabban az évben az X, amit jól lehetett kommunikálni, mint a "10. évfordulós különleges iPhone"-t. Innen pedig könnyen vissza tudtak állni a korábban használt "egyik évben szám, másik évben szám+S" elnevezésre, ha nem számolgat utána az ember, most már fel sem tűnik.
Nekik picit könnyebb dolguk van, összességében relatív konzisztens módon nevezgették el a telefonokat (az esetenkénti furcsaságokon [5C, XR, SE] most elegánsan lépjünk túl, ha nagyon akarjuk, be tudjuk szuszakolni a meglevő keretek közé), ráadásul jóval ismertebbek is a cuccaik, szóval az emberek megszokták az idők folyamán. Az is könnyebbség nekik, hogy évente van modellváltás, fel lehet rá húzni egy logikus nevezéktant.
A Microsoft-nál viszont a kezdeti kavarás után marha nehezen tudják már kibogozni a dolgot; én is úgy látom hogy a 360-nál rontották el az egésznek az alapját, akkor meg lehetett volna előzni ezt a tökölést, ha akkor az Xbox 3 nevet választják (vagy valami mást, adott esetben számozás nélkül, és utána következetesen tartják magukat a kitalált koncepcióhoz). Maga az X360 elnevezés ötlete egyébként szerintem nem volt rossz, de most már látszik, hogy nem volt mögötte hosszabb távú elképzelés, és ezért megy minden újabb modellnél az ötletelés. Ráadásul konzolok (egyelőre még) nem évente jelennek meg, ezért pl. egy olyan, amúgy kézenfekvő nevet nem lehetett adni az új modellnek, mint az Xbox 2020, hiszen az 2021-ben már "elavult" lesz.
Nehéz kérdés, nem irigylem azt, akinek rendet kell(ene) vágni ebben a káoszban. -
Stauffenberg
nagyúr
Nekem sincs bajom a külsejével, sőt kifejezetten tetszik, bár én nem ilyen hasábra hagytam volna, hanem kicsit keskenyebbre, hogy fektetve polcba rakva is beférjen, így egyelőre (a kontrollerhez viszonyított dimenzióit nézve) szerintem sok polc lesz amibe egyszerűen nem fér majd be vagy a levegőzéssel lesz probléma.
Nekem One S-em van és ennek a kinézete (meg ha már innen nézzük, akkor a One X) a valaha készült legszebb, legmutatósabb konzolok. De azért aggódok a Series X praktikussága miatt...
Nekem a TV például nincs felfúrva a falra, ahol így van, ott egy alatta lévő polcon simán rendben lehet, de akkor meg a kábelezést nem tudod elegánsan megoldani ha nincs falban vezetett kábelrendeződ (és a felhasználók többségének gyanítom nem így van kialakítva). Ha a TV a TV-állványon van talpra szerelve és ha (ha!) ott van hely mellette állítva lerakni, akkor oké.
Szerintem a vásárlók még sok anyázásra fel kell, hogy készüljenek, mikor az első bekapcsolás előtt a fejüket vakarják hova lehet elhelyezni az új konzolt, de legalább az asszony is boldog lehet, hogy közlöd vele, itt az idő IKEA-ba menni új nappalibútorért (már ha nem valami egyedileg, méretre épített cuccod van, amit egy vagyon lecserélni).
-
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #115 üzenetére
Az mondjuk fura hogy devkitet még senki sem làtta, de a konzol kinézete màr be lett mutatva.
Egyébként ezekkel a méretekkel majd 2x akkora a térfogata mint egy One X-nek. -
janeszgol
félisten
Igen szépen kifejtette, csak a lényeget te sem látod. Ahogy az Apple kihagyta a 9-es számot, vagy a Samsung a Note-nál a hatost, úgy lehetett volna az Xbox után Xbox 3. Igaz van diplomám, de szerintem nem azért jutott az eszembe ez a megoldás, mert szükség lenne hozzá.
A folyamatosság hiányát említette a fórumozó, akinek te gratuláltál. Hát igen a semmi, 360, One, Series leír egy folyamatosságot... az elnevező gyógyszeradagjának a emelésének a folytonosságát.
-
hombre[EU]
veterán
Én sem aggodnék a név miatt,ha összekeverik akkor visszaviszik és kicserélik. Mondjuk az Xbox Series X 1TB All-Digital Edition...khmm
Ha average-Joe fejével gondolkozunk akkor a formája ami taszíthatja a vevōket, inkább asztalra való,mint polcba
Végül úgyis a softwarek fogják eldönteni mi lesz a sorsa -
Wesder
titán
válasz
Szépen kifejtetted, de sajnos szerintem még így sem fogjàk megérteni hogy miért felesleges a nevén pörögni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az elnevezéseket már az X360-nal elrontotta a Microsoft, kb. innentől vált számukra lehetetlenség, hogy egy PS-szintű, konzisztens modellszámozást fel tudjanak építeni. A PS2 ellenében az Xbox még simán kommunikálható volt, hisz' az akkor egy friss gép volt, nem volt mivel összekeverni.
Utána kezdődött a gubanc, amikor a PS3 mellé az X360-at találták ki. Egyfelől védhető a dolog, hiszen az már hülyébben veszi ki magát, hogy PS3 vs. Xbox2; tudjuk milyenek a vásárlók, ha ilyen néven indult volna a PS3 ellen, a számháborút valószínűleg elveszti.
És ezt követően indul az igazi elmebaj, mert egy olyan furcsa gödröt ástak maguknak a Microsoft-nál, ahonnan elég nehéz könnyen kimászni. A következő generációnak a PS4-gyel kellett megmérkőznie, de Xbox4 nem lehetett mert nem volt meg a folyamatosság az elnevezésben. Az Xbox One még egy viszonylag értelmes név volt, de egy olyan vásárló, aki nem tartja az ujját a konzolpiac ütőerén, valóban nem tudta egykönnyen elhelyezni a sorban. Aztán ezt a nevezéktant súlyosbították az "S" és "X" modellekkel. Előbbivel talán akkora gond még nem is lett, az Apple vagy a Sony nyomdokain haladva az "S"(lim) jelzőt aggatni egy optimalizált modellre még tulajdonképpen elfogadható. Viszont az "X" használata a "Pro" helyett teljesen érthetetlen, megint csak kontextus nélkül lóg a levegőben. Ez a legújabb agymenés (Xbox Series X) meg tényleg nem illeszkedik sehova, akkor már miért nem lehet Xbox Pro Series vagy simán csak Xbox Pro?
Lényeg a lényeg, hogy a nevezéktant szerintem már elég korán elrontotta a Microsoft, és nagyon nehezen tudnak kikeveredni abból a csapdából, amit saját maguk állítottak maguknak ezzel, a Sony-féle konzisztens nevezéktant valószínűleg soha nem fogják tudni megközelíteni.
Más kérdés, hogy nekem elég, ha jó lesz a konzol, az pont nem érdekel, hogy hogy fogják hívni (nem mondom, hogy tetszeni fog, de elfogadom), viszont az elnevezéseknél a "shoppingoló nagyikat" alapul venni meg a másik szélsőség. -
janeszgol
félisten
válasz
interstate76 #99 üzenetére
A következő Xbox Three legyen, meg ebből S és X, majd a következő 257, utána jöhet a Two. Persze ha lecserélik a cégnél lévő elmebeteg névadó gyógyszerét, jó lesz más is. Tök mindegy mi. Tudom ajánlani a következő Xbox nevet:
43786t56765jds56H -
Ádám16
addikt
Hát, nem tudom... Szerintem a legszebb valaha piacra dobott konzol. Letisztult, kompakt (tudását tekintve), és végre valami új, ami mégis minimal. Nagyon kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korábban Project Scarlett futó fejlesztés bezsákolta az első exkluzív címét is.
- Formula-1
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű, garanciás (2025.10.26) iPad Mini 7 128GB space gray + sage Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest