- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Diablo-kat és COD-okat akarok mihamarabb
-
Felesbandi
aktív tag
Nekem johetnek a Spyro es Crash jatekok is.
Crash 4-et igy is erolkodtem, hogy ne vegyem meg.
-
Fizzie
nagyúr
válasz
Felesbandi #4 üzenetére
Day1 vettem. Azóta kevesebb hajam van, meg volt egy agyvérzésem is. Ha azt hiszed az N.Sane Trilogy nehéz volt, akkor ezzel vért fogsz izzadni.
Fizzie was created by overpaid marketing executives and hundreds of hours of focus tests. You, however, were a mistake.
-
Zolik
senior tag
A diablo 3 már benne van az MS store-ba
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/diablo-iii-eternal-collection/bz84xlqbrhtg
, szerintem mielőbb meglépik több mint 1 év borzasztó nagy veszteség lenne nekik szerintem.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
conexke
tag
kar hogy nincs a cikkbe irva hogy a rainbow a ultimate game pass kell es nem a sima vagy is telon ezt irja nekem
[ Szerkesztve ]
-
Felesbandi
aktív tag
N.Sane reszek szep fokozatosan egyre konnyebbek lettek, az elso resz volt kegyetlen nehez, foleg a hidas palya. Azt ne mondd, hogy annal nehezebb lesz, mert mar elore felcseszem magamat.
Dark Souls-hoz hasonlitgattak paran, de DS-ben legalabb latni az alagut veget, a hidas palya csak tomeny fajdalom volt. -
Fizzie
nagyúr
válasz
Felesbandi #13 üzenetére
De, sajnos a Crash 4 annàl nehezebb szvsz.
Fizzie was created by overpaid marketing executives and hundreds of hours of focus tests. You, however, were a mistake.
-
Fizzie
nagyúr
Nem mondta hogy PC GamePass-ból hiànyolja. Egyelőre ahogy làtom nincs bent a WinStore-ban, ezàltal a PC GamePass-ba se tud bekerülni. (lehet hogy csak én nem talàlom, mert a hivatalos marketinganyag szerint oda is bekerült)
-
conexke
tag
tegnap egesz nap jatszottam vele a passnál
[ Szerkesztve ]
-
acura
tag
Köszönöm a választ, tényleg így van.
gamepass.ubisoft.com/hu-hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A Microsoft egy csokorba szedte, hogy milyen további játékok várhatóak még az elkövetkező napokban az előfizetők számára.
Állásajánlatok
Cég: 2100Labs
Város: Budapest
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen