Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Az érdkes, szvsz akkor LG lemarad, egy plattformra alapozni kockázatos.
Zte meg szerintem csak kivár, kínában amúgy is siker a wp, nem hiszem, hogy a hazai piacot ne ők és a huawei látná el wp8-cal.
Mindegy, ezeken kivül is lesz kinálat, mokia, htc, samsung. Várhatóan samu is jobban ráfekszik wp8ra és nem két készüléket adnak ki, nokia meg szerintem ontani fogja a telefonokat, én jővő év végéig minimum 6-7 telefont várok. -
zsigus
őstag
"3 SoC, RAM tér el itt-ott és a kamera"
A kamera nem hiszem, hogy érdemben befolyásolná a telefon sebességét, és fogadni mernék rá, hogy nem is az MS írja a kamera szoftverét. (lehet, hogy van egy stock szoftver, de általában a gyártók szokták a megfelelő szoftvert írni a kamerákhoz, a drivert pedig tuti.).
Ha rosszul mondom majd kijavít valaki...
-
Sn[4k3]
senior tag
"WP-nél pedig már azért változatosabb hardvereken"
Jó vicc. Ennél még az iOS is változatosabb vasakon repeszt. Három SoC-ra pakolnak eddig WP7-et: Qualcomm MSM7227T, QSD8650, MSM8255T. Egyedül a RAM tér el itt-ott (Lumia 610 256, Omnia M 384, HTC-k 576) és a kamera, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Jó vicc. Ennél még az iOS is változatosabb vasakon repeszt. Három SoC-ra pakolnak eddig WP7-et: Qualcomm MSM7227T, QSD8650, MSM8255T. Egyedül a RAM tér el itt-ott (Lumia 610 256, Omnia M 384, HTC-k 576) és a kamera, semmi több.