Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
mukibuci
üzenetére
Akkor ez nem WP baromság, hanem Nokia? Miért jó ez nekik?
woland_y2k
1.Saját színek használata:
Miért nem keverhetem ki a saját, nekem tetsző színeket? értem ez alatt a csempék, és a háttér színét egyaránt. Ha nekem a fekete alapon mélybordó csempék tetszenek, vagy zöld hátteret akarok a sárga csempék alá akkor miért nem tehetem meg? Háttérkép ne legyen ok, belátom nem fér össze a metroval, de a saját színek miért nem férnek bele?2. Csengőhang:
Miért ez a 40mp-s korlát? Tudom hogy az ember addigra felveszi, de a lényeg számomra az lenne, ne kelljen már bitrátával játszanom, hogy egyáltalán a méret szabály miatt kijöjjön legalább a 40 mp, és ne kelljen már vagdosnom konvertálgatnom a hangot, csak azért hogy csengőhang lehessen.3.Csengés, rezgés egyszerre:
Ezek szerint a Nokiáknál van csak. Nem értem a lényegét, egy lehetőséggel több nem férne bele a beállításokba?4. Normális hívásinfó:
Nem tudom jelenleg ezzel mi a helyzet.A bővíthetőség lehetősége meglesz, a főképernyő aszimmetriája megoldva (pedig ezekre is milyen szép marketing lózung volt az ergonómiával, meg a rendszerstabilitással...stb), mert ezek szerint mégis megoldható.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Szerintem ezek egyike sem befolyásolná a rendszer gyorsaságát, és stabilitását. Még egyszer sem kaptam rendes választ hogy miért nem megoldhatóak ezek az "apróságok".
Igazából nem értem miért korlátozzák ezeket, mert nem tartana semeddig megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest