- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
Magyarításról van valami hír?
-
fogtunder
nagyúr
eredetileg a képregényből kerestem képeket, de nem igazán találtam jó alapanyagot, kapóra jött, hogy a telltale kiadta a játékot
én iPaden toltam, ott nagyon durva akadások nincsenek, inkább csak röccenések, de az elég gyakran, mondjuk QTE nem maradt ki miatta, de volt olyan párbeszéd, hogy fél másodpercig láttam a válaszokat, el sem tudtam olvasni. az előző részeket X360-on toltam, ott sem volt tökéletes, szóval ja, lenne hova fejlődni az ügyben.
-
negyven2
nagyúr
válasz
fogtunder #16 üzenetére
Amúgy az avatarodból már előre sejthető, hogy kedveled a játékot
Én is remélem, hogy lesz folyatása (behozhatnák valamilyen formán az "Adversary"-t is. Viszont itt is arra kérem a kedves Telltale Games-t, hogy tanuljanak meg már programozni egy jó engine-t. A grafikával nincs bajom, de azzal már igen, hogy a grafika minőségéhez képest . iszonyúan akad néha a játék (ez igaz a többi programjukra is). Nem egyszer fordult elő velem, hogy amiatt maradtam le a QTE-röl vagy egy gyors párbeszédre adható válaszról mert ép akkor akadt meg a kedves játék. Az meg rendszeres, hogy amikor tölt akkor, van hogy már megy a beszéd hangja, de a kép még késik vagy 5-10 mp-t.
-
fogtunder
nagyúr
Az alapanyag az egyik legjobb napjainkban is futó képregény, a fejlesztő a Telltale, úgyhogy már a legelején megvettem a season passt, és bíztam benne, hogy nem tolják el, a végeredmény pedig közel tökéletes lett. Soha rosszabb feldolgozást, remélem lesz folytatása!
-
negyven2
nagyúr
Amúgy akit érdekel, annak írom, hogy itthon is megjelent és megvásárolható a játék alapjául szolgáló képregény első köttette (első 5 füzet egyben) magyarul, Fabulák: Legendák száműzetésben címen, a Képes Kiadó gondozásában (a fordítás aránylag korrekt, csak annyi a hibája, hogy a olyan mesefigurák neveit is kényszeresen lefordították amiknek nincs magyar megfelelője, és egy két olyan dolgot ami h*lyén hangzik magyarul, pl. az Ellenlábas). Sajnos azonban semmi esély sem a folyatás, sem a spin-offok megjelenésére
.
És amúgy kár, hogy jövőre befejeződik
A játék meg simán hozza a képregények hangulatát. Szerintem is nagyon jó lett. És várom a Season 2-t (már ha lesz, de inkább legyen). mivel ugye ez az évad is jó 20-30 évvel a képregények előtt játszódik van még történet benne.
-
[CsuCsu]
őstag
Mivel ez gyakorlatilag egy interaktív film és annak is szánják, nem húznám le ennyire a játékmenet pontot.
Mintha egy kis Suzukit pontoznánk aszerint, hogy hány tonnát tud elvontatni. -
Phobion
őstag
Off, de a Trónok harca más történet szálat fog felölelni, vagy a már eddig látottat?
Ha off, akkor tedd is abba.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Schmidi
tag
Remélem lesz 2. évad. Nálam simán megverte a TWD-t. A Trónok harcát meg nagyon várom.
-
Phobion
őstag
Remélem lesz Season 2
Tetszett az első szezon, attól függetlenül, hogy a játékmenet rendkívül egyszerű
-
törölt tag
Köszi a cikket, ezek után garantált a beszerzés a következő leárazásnál.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #6 üzenetére
Én is néztem sale alatt, de nem tudtam róla csak amit előbb leírtam. És nem vettem meg. Most már más a helyzet. A képregényt én sem ismerem egyébként.
-
.LnB
titán
TWD S01 megvolt nagyon tetszett S02 tervben van (majd egybe az összes epizód).
Erről a játékról nem sokat tudtam. Csak annyit, hogy valami "farkasemberes". Ebből rögtön nem is érdekelt. De most, hogy olvasom.."mint mondjuk a Piroskát és kedves családját korábban egy félreértés következtében felzabáló farkasnak." lol ez mekkora már!? A piroskából a farkas a főhős?Engem megvettek.
Nekem kifejezetten tetszik ez a Telltale féle játékmenet, az epizódikusság. Szerintem jól csinálják.
És most olvasom, hogy Borderlands és Game of Thrones játék is készül. Ide vele! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie #2 üzenetére
Nope. Az is kimaradt, majd pótolni akarom.
(meg a sorozatot is, az utolsó évad még hátra van.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahogy kimaradt nekem eddig, de szerintem xbox-ra beszerzem a közeljövőben, mert leírás alapján jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest