Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Használja valaki Linux Mint (vagy bármilyen más linux alól)?
Kipróbáltam és a stream képminősége rosszabb, de az input lag érezhetően kisebb.Mondjuk most amúgy is mintha javítottak volna rajta (vagy csak az éjszaka miatt), de linux alól szerintem input lagban így hozza a stadia szintjét. Csak a kép minőség lehetne jobb.
-
Nwis86
aktív tag
Én az elmúlt 2 napba próbáltam tableten, igaz kínai androidos tablet, elég szar a wifije, használhatatlan az Xcloud 5 másodpercenként lagol, fél percekre is kifagy, széthullik a kép, kb mintha 160p lenne XD Próbáltam telon Huawei mate 9, valamiért nem ismeri fel a Xbox360 kontrollert, így csak olyan játékokkal tudtam kipróbálni amikbe van beépített érintés vezérlő, elvileg már elég sokba van, de mindegy is csak a minőséget akartam megnézni, arra ez is jó, itt lag nincs de a kép az kb 360-720p és néha szét is esik kockásodik, ez is használhatatlan... Próbáltam gépen android emulátoron keresztül az appal, itt azonnal felismeri a kontrollert, de a kép továbbra is szar, kb mint mobilon de a nagy képernyő miatt jobban kijön hogy ronda... és akadozik is... Próbáltam simán Edge böngészőben itt, a kép néha néha egész szép volt, de itt is széthullik, annyira hogy semmit se látok kockásodik
és percenként kb 2-5 másodpercre meg is áll a kép, így pl forza 4be mire visszajön az irányítás már 1 fában állók.. de mikor erdő közepén széthullik a kép kb 160p re akkor se látni semmit, így játszhatatlan... Néztem játék közben net használatot, mikor széthullik a kép akkor csak 1mb/s az adatátvitel, sőt volt hogy alá is esett ilyen 700kb/s-re, de 8mbitnél többet soha nem használt, miközben azt írják 10 lenne a minimum ami kell neki, néztem gyors 1 speedtestet ping 6 és 450Mbit, (szóval bőven jobb netem van mint ami kéne neki) de ez a rohadt Xcloud valamiért nem megy, torrnet vírusirtó tűzfal minden ki van kapcsolva! Írtam havernak nézze már meg most úgyis csak 300Ft, és neki is pontosan ugyanilyen szar mint nekem, pedig neki még jobb nete van... Valakinek van ötlete mi lehet a gond?
-
sittes79
addikt
Nvidia shield tv pro-n kis mokolassal tökéletesen működik, alig várom az official támogatást.
-
Sonja
nagyúr
Linux-on is tökéletesen működik (csak Chromium alapú böngészőben jó).
-
tonyo0526
csendes tag
Laptop + xbox one controller, tökéletes mind az irányítás, mind a játékmenet
-
ledgeri
nagyúr
Ez a kontroller-cucc, "passzív kiegészító", vagy csinál valami hálózatos cuccot, mint pl a stadia kontrollere?
-
Polllen
nagyúr
válasz
duracell89 #3 üzenetére
A Destiny 2 mindhárom platformon elérhető, jó referencia tesztelni. Szerintem input lag szempontjából a Stadia a legjobb, aztán GFn és xCloud.
De az xCloud sem rossz, most pl. Forza 7-tel mentem néhány versenyt. Casual gémingre tökéletes.
-
duracell89
senior tag
Párhuzamosan használtam GFN-t és xCloudot pc-n és ipaden egy ideje (benne voltam az xcloud bétaban) és hat…a GFN egyenlőre jobbnak érződik. Mintha az xcloud laggolna, és a képminőség is rosszabbnak érződik.
-
Polllen
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #1 üzenetére
Android-n eddig is elérhető volt. Pl. én S10-t rákötöttem egy monitorra és úgy Halo-ztam.
Amúgy nálam változó volt, hogy GF Now vagy ez volt jobb mobilon. Most jöhet végre az asztali teszt.
(A Stadia volt amúgy eddig a legjobb, de ez a konstrukció messze a legjobb.)
-
Android nem?
PC n betaban érezhetően nagyobb volt a latency mint mondjuk GF Now esetén.
Hol lehetnek a szerverek helyileg tudja valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A bejelentéssel párhuzamosan hasznos eszközöket is prezentált a cég.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest