Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
Új hozzászólás Aktív témák
-
staccato
tag
Jó lesz.UP.Nagyon tetszik hogy a rendszerkövetelményei nem magasak.
-
Érdekes a memória spórlás és a félhibernált bootolás, mikor aprópénzért lehet RAM-ot venni (most hogy belenyúltam a gépbe, alig bírtam megállni, hogy "csak 8Gb DDR3 legyen, ne 16, pedig tudom hogy még 4 sem kevés) és egy 60Gb-os SATA3 SSD-ről pikk-pakk bootol a win7 is (és utána is fürgébb a rendszer, tehát nem csak a gyors bootért fezeted ki az SDD árát...), de valahol csak megvan a maga előnye a rendes reboot-nak is. Én nem is szertem durván 24 óránál tovább futni hagyni az itthoni gépet reboot nélkül, ha használom is közben (főleg ha nem csak elfelejtem kinyomni este, hanem cisnál valamit nekem reggelre...).
-
Nem vagyok egy guru de talán a MAC vagy a SirRasor által vázolt gondok lehetnek a lassúság, akadozás okai (mégiscsak más OS-re optimalizálták). Az teljesen biztos, hogy sima asztali PC (vagy egy "fapados" laptop) esetében az általad leírt konfig felével is szépen röccenés nélkül szalad a win7.
-
tegeske
csendes tag
Ezt még nem olvastam a kommentek között:
Én azt remélem, hogy kicsit mélyebben integrálja a MS a multitouch-os touchpad vezérléseket.
December elején vettem egy MacBook Pro-t! Első dolgom volt, hogy BootCamp-pel felvarázsoltam mellé a Win7-et. Féltem az OSX-től, szokatlan volt.
Azóta kb. 2 hetente 1x kapcsolom csak be a gépet Windows alatt, akkor is csak azért, mert játszom valami profibb játékkal, aminek kell gépigény, mivel a gépemben HD3000-es kártya van, MAC alatt 384 Mb memóriája van, míg Win ad neki a RAM-ból még 1 Gb-otAzért szeretem az OSX Lion-t, mert TouchPad-dal rengeteg lehetőségem van. Munkaasztal váltás, nagyítás, asztal megjelenítése stb, stb, stb...
Jelenleg Win alatt semmi nem működik a tapipaddal. Tudom, ez driver és ahhoz írt szoftver kérdése, hisz Samsungokba jól működik, de szerintem ezt lehetne rendszerszinten integrálni, hogy ne a gyártóknak kelljen külön szoftvereket írni rá.Van megoldás MacBook-hoz Win7-re, de naponta rinyál, hogy van frissítés, frissítsem, addig nem fog működni. Le kell tölteni a weboldalról, újratelepíteni stb...
Ha rendesen integrálnák ennek használatát a Win8-ba, akkor semmi bajom nem lenne vele, sőt szerintem akkor még a MetroUI is profin használható lenne!
És számomra az is érdekes, hogy hiába van 2.3-as i5-ös procim, 4GB RAM-om, olyan videókártyám, ami 5.9-et kapott az Aero-ra és 6.3-at a játékra és tök lassú a Win7. Bekapcsolás után főleg, de utána is itt-ott meg akad.
Kis vacak Samsung gépen, Pentium P6100-as procival (2x 2 Ghz) meg 3 GB RAM, nagyon gagyi integrált kártyával meg szárnyalt a rendszer
-
Tomcat
őstag
válasz
buvartacsko #93 üzenetére
Ebben egyetértünk, már én sem használom úgy ahogyan anno a Win95-ben megszoktam. (Azért a DOS/NC után nagyon furcsa volt eleinte.) Nagyjából az XP éra alatt változtak a szokásaim nekem is a Start menüt illetően, és a Vista/7 alatt már egyértelműen átértékelődött a szerepe, de én nagyon is bánnám ha nem lenne többet a következő Widows kiadásokban.
-
buvartacsko
addikt
Ja, bezzeg mikor nem volt "hagyományos" asztal-tálca-ikon trió, akkor nem hiányzott senkinek se.
Mióta Vista van, nem szarakodok azzal hogy keresgéljek a start menüben, 1000x lassabb mintha csak beírod a program nevének első három betűjét és ütsz egy entert... Ezen kívül mire jó még a start menü jelenleg? Maximum kikapcsolni a gépet onnan, azt meg ugye percenként kell csinálni, baromi fontos hogy ott legyen szem előtt folyton!
Dióhéjban, ma már a klasszikus start menüt, úgy ahogy anno használták, senki se használja... A vista / win7ben levő keresővel jóval egyszerűbb minden.
-
Tomcat
őstag
válasz
buvartacsko #91 üzenetére
Majd megoldják azt is hogy legyen. A modderek-transformation pack gyártók sokmindenre képesek, pláne ha többen is dolgoznak rajta párhuzamosan. Én pl. használom a Start menüt és még sokan körülöttem is tehát hiányozna, de engem jobban zavarna a hagyományos asztal-tálca-ikon trió végleges száműzése.
-
buvartacsko
addikt
Nem lesz Start gomb a Windows 8-ban
ezek szerint nem lehet majd egy kattintással helyreállítani a "hagyományos" start menüt. de amúgy őszintén, ki használja azt még? start menü gomb lenyom, és elkezditek szerintem ti is írogatni a program nevét amit meg akartok nyitni, aztán enter.. itt lesz erre billentyűzet kombináció, windows gomb + s ( mint search, azt hiszem
)
-
julius666
addikt
Egy programnál nem az számít hogy milyen IDE-ben írtad, hanem a nyelv, ha nem scriptnyelv akkor mibe és hogyan fordítod illetve a felhasznált külső modulok.
Miután VS-ben elég sok nyelven lehet programozni így elég hülye a kérdés.
De a leggyakrabban használtak esetében:
- C#, Visual Basic: igen, mindaddig amíg nincs valami olyan külső függőséged ami tönkre vágná
- C, C++: mindaddig amíg normálisan, hardverközeli szutykolást mellőzve írod problémás függőség nélkül, lefordítható ARM-ra is. Az x86-ra lefordított bináris viszont nem fog elfutni rajta és vice versa, újra kell fordítani. -
SirRasor
addikt
Van egy sokkoló kérdésem:
Visual Studioban írt program, ami elvileg megy windowson (tehát win8-on is), vajon menni fog ARM-es win8-on? -
Tomcat
őstag
válasz
Kiflinger #85 üzenetére
Nekem pl. a Vista ikonjai meg a zöldes-kékes képernyői még ma is sokkal jobban bejönnek mint a 7 komolytalanabb virágos témái. Az egyik 7-es gépemen rá is varázsoltam a Vista Pack-ot a 7x64-re. Nálam egyébként jól megfér mind a két rendszer. Van olyan Vista telepítésem ami már 4 éves és köszöni szépen jól van, pedig erősen tuningolt cucc fut alatta és se egy kék képernyő se egy fagyás-újraindulás. Ha már egyszer kifizettem anno az x64Ultimate árát akkor addig használom amíg lehet. Nyilvánvalóan az új konfigokra már 7x64-et rakok de attól a Vista-s gépeket ugyanúgy tudom használni bármire amíg mennek.
-
Kiflinger
tag
Érdekesek a hozzászólások... :-)
Az XP valóban kiöregedett, bár a maga idejében jó volt, ahogy nagyanyám is szemrevaló menyecske volt '47-ben. A Vista-ról meg az MS is elismerte, hogy elba**ták. A Win 7 lett az új XP. Ezzel persze elég magasra is tette a lécet a 8-nak. Ha az csak egy Metro-t tud felmutatni az egyszerű PC felhasználónak, akkor sokan maradnak majd a 7-nél. Ellenben, ha gyorsabban boot-ol, kevesebb memóriát eszik, összességében erőforrásbarátabb, akkor lesz indok a váltásra.
-
Kiflinger
tag
Jó dolgokat ígérnek. Meglátjuk. Az, hogy futnia kell majd ARM alapú tableteken is élvezhető sebességgel, végre rászorítja az MS-t a valódi fejlesztőmunkára. Talán végre kapunk egy olyan Windows-t, ami a Win 7 használhatóságát ötvözi a Linux erőforrásbarát hozzáállásával. Én már a Win 7-nek is nagyon örültem, de ez olyan szép, hogy bele se merek gondolni.
Metró tuti kikapcsolható lesz. Nagyon meglepne, ha nem így lenne. Szinte látom, ahogy egy nagyvállalatnál az éjszaka elvégzett frissítések után reggel elkezd ízzani a telefon az IT-n, hogy akkor ez most micsoda??? :-)
-
KrAt
veterán
buvartacsko!
Kérlek, fejezd be a személyeskedést, többen szóltak már!
-
Tibi86
aktív tag
válasz
planbmokus #81 üzenetére
Nekem, pedig a Vista is ugyanolyan gyors volt, sőt a játékokban az fps nem ingadozott annyira (magasabb min.fps), mint win7-nél, illetve winrar bench és aida memtest is magasabb értékeket produkált.
Szóval nálam egy 'gyenge' phenom is elég neki.
-
planbmokus
senior tag
válasz
buvartacsko #79 üzenetére
A kettővel ezelőtti konfigomon(955BE, 4Gb Ram, 4870, raptor) hasonlítottam össze a 7-et és a Vistát, csak 10-15 százalékkal volt lassabb a Vista, mint a 7 (azt is hozzáteszem ,hogy mind2 x64-es Ultimate volt...). A Vista jó, ha van alá egy Gulftown-od vagy egy Xeon-od, más esetben NEM!
-
válasz
buvartacsko #77 üzenetére
Ha a 95 elavult, és az XP is az, akkor miért baj, hogy azt rosszabbnak neveztem
Amúgy szerintem a legrosszabb windóz eddig a Pista, és az még nem is elavult. -
Számomra kevéssé érthető ez a hozzászólás, de gondolom arra célzol, hogy elmegy azon a konfigon, mint letöltőgép.
Ülj le elé netezni, használni. Aztán akkor mondd, hogy jó. (Ja, meg tedd be domainbe.)
Letöltőgépnek a 700MHz-es P3-asom is megfelel, igaz, nem Win7-tel...@buvartacsko : XP a windózok legrosszabbika? Mióta használsz windózt?
Win95 megvan?
(Nem érv, hogy elavult, mert az XP is az.)
-
Angel1981
veterán
Nincs ezzel semmi gond, de látszik, hogy különbözőek vagyunk.
Én a komolyabb változtatásokat hozó újításokat mindig csak óvatosan szemlélem, tisztes távolból. Ha jelentős idő elteltével is azt mondja a felhasználók többsége, hogy jobb, mint a régi, akkor váltok.
(Máig elvagyok az XP-vel, de természetesen egyre komolyabban gondlom a váltást 7-re.) -
Na végre ott tartunk, hogy a MS optimalizál.
Amúgy a Win7-nek sem elég sehol sem egy 1GHz-es proci+1Gb RAM, szóval remélhetőleg valóban azt célozták meg, hogy ilyen vason menjen is rendesen -
alevan
őstag
Nem kell félni metrótól, orientációs csavar és máris lehet görgővel használni. Csak fantázia kérdése.
-
Tibi86
aktív tag
Szerintem tök jó a metro. Átlag napi használatra bőven elég, ha meg valaki komolyabbat akar, akkor egy katt és ott lesz a hagyományos desktop.
Nekem tetszik, és a DP óta sokat finomítottak az egérrel történő vezérlésén. -
Воланд
titán
"de én 10000%-ig biztos vagyok benne, hogy PC-n ki lehet majd teljesen kapcsolni a Metro-t, mert ők is azt hangoztatták hogy ez egy érintésre optimált felület."
nem, az ms azt mondta, hogy ez erintessel es bill + eger komboval is vezerelheto felulet. a kikapcsolasanak meg nem lesz ertelme.
-
BotaN
senior tag
Szerinted nem így lesz? Amit kiadtak most Developer Preview-t abban nagyon sok minden nincs benne, és pont azért erőltetik a Merto nézetet, hogy barátkozzanak vele a fejlesztők, kezdjenek el programokat gyártani hozzá.
Ha kiadták volna ezt a verziót úgy hogy haoxolás révén lehet csak előcsalni a Metro részt, akkor 80% meg se találta volna.
Amúgy meg pont azért van a beta meg a társai hogy meghallgassák a visszajelzéseket, de én 10000%-ig biztos vagyok benne, hogy PC-n ki lehet majd teljesen kapcsolni a Metro-t, mert ők is azt hangoztatták hogy ez egy érintésre optimált felület.
-
aginor
veterán
Public Beta február 20-án indul?
Vajon érdemes lesz kipróbálni? Milyen lesz a kompatibilitása visszafelé? -
McKane
senior tag
már itt van a kanyarban.. végre..
-
Lenry
félisten
béta idején túlnyomó részt pro userek vannak csak, mert ÁtlagJózsi nem fog bétás OS-t pakolni a gépére, mert azt se tudja mi az.
a prok pedig szerintem hőbörögni fognak, bár nem vagyok jós, csak az eddigi átlagreakciók alapján gondolkodom.a kérdés, hogy a MS reprezentatívnak tartja-e majd a pro userek kívánságait a teljes felhasználóbázisra nézve.
-
Lenry
félisten
-
DaveHutt
őstag
Lehet, hogy sok helyet foglal, de a hardcore felhasználókat leszámítva, szerinted egy átlagos géphasználó hány programot futtat nap, mint nap? Én maximum 10-et, sztem az emberek legtöbbje ennél kevesebbet. Nem lenne jobb, ha 10 pixel helyett 100-on lenne a parancsikon és nem kéne keresni az alkalmazást?
-
atti_2010
nagyúr
Jaj emberek nem kell ezen a Metrón annyira rágódni mert még úgy jár mint a 4-es, aki akarja majd letiltja ha nem lesz kikapcsolható, oszt jóccakát.
-
Angel1981
veterán
"biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb opcionális lesz a Metro, legkésőbb az RC-ben."
Nagyon remélem!
Persze a puding próbája az evés, vagyis én is csak akkor fogok végleges véleményt mondani a Metroról, ha már kipróbáltam, de az eddigiek alapján sokkal inkább maradnék a hagyományos tálca / ikon rendszernél - most asztali PC-ről beszélek.#49 Lenry: +1
-
Lenry
félisten
válasz
buvartacsko #46 üzenetére
látod hátul a nagy sötétzöldet? na az pl tök üres. kihasználatlan és kihasználhatatlan. legalább töltsük föl csempékkel, ha már nagyon muszáj, hogy ott legyen.
a csempék információi körül a színes, fix méretű kockákat? tartalomtól függetlenül baszomsok helyet foglal, ami tapiképen oké, mert az ujjammal nehéz kis dolgokat bökdösni, de az egeremmel, ha akarom, akkor az asztalom mind a 3.528.000 pixelét egyesével végigkattintom, cserébe van benne 3 szónyi infó, amire úgyis rá kell kattintanom, ha érdemi információt akarok.
mi ez, ha nem pazarlás?hangsúlyozom: kis képre, érintőkijelzőre ideális: nagy, könnyen eltalálható, szellősen rendezett elemek. tényleg fasza.
de asztali gépre ez nem való. -
Oliverda
félisten
Nem tudják kötelezővé tenni. A júzer legfeljebb beint és marad a Win 7-nél, mint ahogy azt elég sokan megetették anno a Vista vs. XP esetében is. Nem szeretném, hogy így legyen mert energiagazdálkodás és ütemező szinten is hoz újításokat a Win 8, amiket kár lenne emiatt nem kihasználni.
-
westcoastog
veterán
Biztosan jó lesz a metro, de engem irritál hogy ugrálni kell desktop és metro között. Metro alkalmazásokat nem tervezem hogy fogok használni, ami kell az desktopon fut, meg minek két felület ha 1 felületen is eltudok végezni mindent... Remélem lesz tényleg valami opció később hogy csak asztal legyen.
Bétát várom, vmware player már bekészítve. -
Lenry
félisten
ezzel a részével egyetértek, mert nekem se jön be a Metro for PC. tapifonra, tabletre csodás, de fél falnyi monitorra meg egér+bill kombóra ez egyszerűen pazarlás, és a mindennapi facebookozáson felül meg már kevés is.
a hozzászólásom arra vonatkozott, hogy amit át akarsz verni a useren, azt kötelezővé kell tenni. akkor kénytelen megszokni, használni, majd megszereti, és 10 év múlva, amikor megint mutatsz neki valami újat, akkor már nem akarja elengedni.
de a MS nem az a cég, aki nem hallgat a felhasználókra, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb opcionális lesz a Metro, legkésőbb az RC-ben.
-
pzstm
titán
válasz
atti_2010 #43 üzenetére
az is baj volt, hogy túl sok embernek adták ki a félkész verziókat....már Windows7-nél is csökkentettek ezek számán (hivatalosan), windows8 esetében meg igencsak komoly és szigorú feltételeket szabtak..talán pont azért, mert a win8 a Microsoft jelenleg legrizikósabb projektje
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudtommal pont erről lesz szó. Meg a developer prezentációkból is az szűrődik ki, hogy billentyű kombinációval is lehet a két felület között váltani (látszatra villám gyorsan). Meg mintha ilyet az MS is mondott volna... nem lesz kötelező a Metro UI, de alapértelmezett lesz.
-
buvartacsko
addikt
+1, teljesen jó volt normális hardveren.
de idézek is:
A Vista valójában nem annyira rossz operációs rendszert mint azt sokan hiszik. A Microsoft azonban fejlesztés közben elkövette azt a hibát, hogy túl sok előzetest, félkész verziót engedett kiszivárogni, amelyek a fájlcserélő hálózatokon keresztül gyorsan elterjedtek. Ezekkel a félkész verziójú szoftverekkel aztán sokan kezdtek kísérletezni, és többnyire rossz tapasztalatokat szereztek, amelyet a szoftverek állapota miatt alighanem az eszközmeghajtók hiánya is okozott. A kísérletező kedvű geekek bizalmát elvesztő Vista számára innentől nem volt megállás a lejtőn, a fórumokon, közösségi oldalakon szájról szájra járt az információ, hogy mennyire rossz és lassú a Vista, így sokan eleve negatív előítéletekkel közelítettek hozzá.
Ezt a MIcrosoft egy kísérlettel be is bizonyította, bár a hírverésen kívül nem sokra ment vele. A redmondi cég egy fókuszcsoportos kutatás keretén belül 140 olyan felhasználó véleményét kérte ki az operációs rendszerről, akik korábban nem próbálták, de látatlanban is utálták. Ezeknek az embereknek aztán megmutattak egy új operációs rendszert, a "Mojavét", amelyet egy rövid demó keretében ki is próbálhattak: a legtöbbjük el volt ragadtatva a képességeitől. Azt már csak a végén árulták el a Microsoft képviselői, hogy a Mojave nem létezik, az érintettek valójában a Vistát próbálták ki. A "Mojave" demója előtt mindenkit megkértek, hogy egy tizes skálán értékeljék a Vistát, az új operációs rendszer átlagban 4,4 pontot kapott, a Mojavénak viszont 8,5 pontot adtak a felhasználók, vagyis bizonyságot nyert, hogy a Vista problémája elsősorban az előítéletekből fakad.
most tök jó, mert ugyanez megy. a fórumon a sok okostojás, már fikázza a windows 8at, hogy mekkora szarok a csempék, holott életükben nem próbálták még ki, meg fúj a design ez a rossz. meg fúj ez csak tábla pc-re lesz jó, fúj így szar úgy szar. elterjed, aztán maximum ezért fog bukni.. ha nem lenne ez a folytonos fikázás, nem lenne bukta. bár szerintem még így sem lesz az.
-
Angel1981
veterán
Ok, nagyon köszönöm!
#26 atti_2010: Neked is!
#37 buvartacsko: Te meg kiforgatod a szavaimat, ferdítesz velem kapcsolatban a többiek előtt, és smile-ok tömkelegével provokálsz, trollkodsz!
Egy szóval sem mondtam a TV-k kapcsán, hogy álljon meg a fejlődés, ezt max. te képzelted oda! Nekem csak Canon SED érzésem támadt a Sony LED TV-je kapcsán!
Bármit bárhová írtam eddig, ha ott voltál, belekötöttél, ahelyett, hogy segítőkészen, udvariasan válaszoltál volna, mint az itt pl. lévő két Kolléga!
Szerintem fejezzük be, nézzük szimplán levegőnek egymást a jövőben, mindannyiunknak jobb lesz! -
-
Angel1981
veterán
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Ne aggódj, tacskó, nem vagyok sértődős típus!
Egyébként meg tudom, hogy Te MINDEN informatikával kapcsolatos témában 100%-os tudással rendelkezel, és az Apple / Intel / Cisco triónál vagy legfelsőbb tanácsadó!
-
atti_2010
nagyúr
válasz
buvartacsko #33 üzenetére
Nem sokkal volt nagyobb mint a Win7 sőt lényegében semmivel hanem az volt a baj hogy az elején nagyon bugos volt, mire meg javították már elterjedt hogy nem jó semmire meg a win7 beta is kint volt amin egyértelműen látszott hogy sokkal jobb, de nem kell elfeledni hogy a win7 a Vistának köszönhetően lett olyan amilyen még ha sokan szidják is.
-
Oliverda
félisten
Szvsz pont nem. Jelen esetben a Metro témát alapértelmezetten, de opcionálisan kellene kínálni. Ergo a júzernek lehetőséget kellene biztosítani a régi felület használatához is. Amennyiben nem így lesz, akkor gyanítom, hogy sajnos a Windows 8 a Vista sorsára fog jutni. Ennyi újítást és változást megint nehéz lesz egyszerre lenyomni a vásárlók torkán.
-
leviske
veterán
Remélem a DP-beli kezelésen nagyon komoly mértékben csiszoltak, mert ha nem, akkor az "új startmenü" csak Kinecttel lesz használható.
-
DaveHutt
őstag
-
Angel1981
veterán
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Ezzel a felülettel tényleg nem lesz kedvelt a desktop PC-ken, ebben én is szinte biztos vagyok!
Egyébként meg:
"Az erőforrások kezelése kapcsán meg kell említeni a bootolással kapcsolatos újítást is: a Windows 8 ugyanis az eddigiekkel ellentétben kikapcsoláskor nem leállítja, hanem hibernálja a kernel folyamatokat"Akkor ilyen kor kell áram a gépnek, vagy sem?
Ha áramtalanítom, akkor is meg tudja őrizni hibernáltan? -
DaveHutt
őstag
Ezzel a Metroval még mindig úgy vagyok, hogy először tegyetek fel egy bétát, és próbáljátok ki, utána makogjatok róla. Főleg, hogy ugyanúgy ikonokra épül, csak kicsit okosabbakra. Ja és jobban ki is használja a helyet.
Mellesleg engem inkább azon része érdekelne az oprendszernek, hogy mennyire sikerült teljesítményben feljavítani. Öreg laptopom hátha szárnyakat kapna Tőle, mint Xp-7 váltáskor.
-
Gorneck
legenda
válasz
atti_2010 #19 üzenetére
Nekem se, mert a nyitóképernyőn ott lesz amire szükségem van, pont ahogy a Mangon, ha meg kell vmi majd gépelek és indítom. Meló esetén majd megnyomom az ablakot és már ott is a klasszikus nézetbe.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mobilon a mango mennyire lesz frissíthető erre.
-
chabeee
aktív tag
exe ugyan azt a turkálást végzi el
-
Apika
addikt
Érdekes dolgokat tartogat, de jó lenne, ha normálisan működne...
-
-
F34R
nagyúr
jó dolgokat igérnek , a beta-ra ránézek lehet.
-
engusz
veterán
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Nem volt még olyan rendszer, aminek előre ne jósoltatok volna óriási bukást. Most mindenki vagy OS fejlesztő vagy jósgömbbel rendelkezik.
-
Tomcat
őstag
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Vagy egy választóképernyő az SP1-ben hogy a kalsszikus Vista-7 felületet vagy a Metro-t szeretnéd használni. Ha nem lesz ilyen akkor úgyis megcsinálja valaki a W7 Transformation Pack-ot rá. Ha meg nem lehet ezt így megoldani akkor a W8 kimarad.
-
-
Torry
addikt
válasz
Armagedown #7 üzenetére
"nagyot fog a rendszer bukni"
Erre majd megjelenés után térjünk vissza.
-
Armagedown
őstag
Ha tényleg így lesz akkor nagyot fog a rendszer bukni , nagyobbat mint a Vista.
A legtöbb ember nem tud elfogadni egy ekkora változást.
Akkor megkérdezem megint : lesz-e BEÉPITETT opció a Metro felületet kikapcsolására ?
Szerintem nem sokan fogják a Metro Controllert használni erre -
Gorneck
legenda
válasz
Armagedown #3 üzenetére
Mivel ez lesz az új startmenü így kétlem, hogy kikapcsolható lesz.
-
pzstm
titán
válasz
Armagedown #3 üzenetére
registry turkálással igen, amúgy nem. Átváltasz egyből desktop-ra és ott maradsz...ilyen egyszerű...amúgymeg egy billentyű...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Armagedown #3 üzenetére
Ki lehet, már terjed is egy exe fájl a netten ami 2 másodperc alatt megoldja, a fejlesztői változatnál jól működött.
-
Armagedown
őstag
Azt írjátok hogy a desktop csak szükség esetén indul el bizonyos gépeken.
De remélem asztali gépen ki lehet majd a Metro felületet kapcsolni , szerintem nagyon csúnya , és érintőképernyő nélkül körülményes használni -
atti_2010
nagyúr
Ez a kernel amit hibernál mekkora kiterjedésű, csak azért kérdem mert az SSD-k nem nagyon csípik a hibernálást.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Összegyűjtöttük az eddigi információkat, amelyek a Windows 8-ról, főként annak béta változatáról megjelentek a fejlesztői előzetes óta.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA V
- Hobby elektronika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest