Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
A PDF szerkesztés nagyban megkönnyíti majd az életem.
THX MS.
-
nvyktor
aktív tag
válasz
i are robot #6 üzenetére
Bocsánatot kérek.
A "hogy tudott megállapodni" részére írtam a választ.
Véleményem szerint nem kellett megállapodni, pont a leírtak miatt...Még egyszer:
-
nvyktor
aktív tag
válasz
i are robot #3 üzenetére
Oda van írva a szövegbe, hogy nem az eredetire menti rá, hanem új fájlként mentheted el, ami lehet pdf is. Vagyis sima mentés másként, így a funkció lényegileg nem szerkeszti az eredeti pdf-et. Ettől még lehet használható...
-
DraXoN
addikt
Hát... ha az ODF szerkesztés minősége olyan mint az előző verziónál volt, akkor inkább jobb lenne ha nem lenne benne ODF-be mentés (sok problémát okozott a korábbi verzió is).
Bár remélem a legjobbakat...
Mindenesetre én maradok a megszokott programcsomagomnál..
-
i are robot
senior tag
Egy pdf-et sokszor amúgysem lehet korlátlanul szerkeszteni, pl úgy van a font beágyazva, hogy nem a teljes készletet tartalmazza, hanem csak az adott karaktereket, akkor az ember a hajára kenheti az Acrobatot is.
Kérdés inkább, hogy a Microsoft és az Adobe hogy tudott megállapodni, hogy az Adobe hajlandó kiadni a kezéből ezt a lehetőséget.
-
Xirtam
veterán
PDF Edit végre.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft Office 2013-as változata a kompatibilitásban is hoz újat.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest