Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóember
csendes tag
Igazából ízlések és pofonok... Ha online doksit kell szerkeszteni, nekem jobban bejön a SkyDrive, de a fájlkezelésből (áttekinthetőség szempontjából) a Google Drive használhatóbb.
Egyébként (korábban) próbáltam a SkyDrive és a Drive appját is, de túl sok helyet foglaltak, ill. mobilon körülményes volt a használatuk. Viszont az ES File Explorer kezeli mindkettőt + FTP-t, LAN-t, stb., stb. szóval nekem egyértelműen jobbnak tűnik.
-
Beri78
őstag
kicsit lassú
-
erdoke
titán
Megint egy app, ami jobban néz ki iOS-en, és nem "lassúcska". Androidos tableten hogyan néz ki?
Egyébként az ingyen 25 GB, amit régi Live/Hotmail felhasznlóként kaptam, verhetetlen ajánlat.
-
Sefter
veterán
aki használja ezt: milyen a google drive-hoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mostani blogbejegyzés a SkyDrive Androidra megírt klienséről szól, annak előnyeiről és hátrányairól.
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Szuper áron DELL XPS 17 9710 UHD+Touch/i9-11900H/32 GB Ram/1TB SSD/IPS/NVIDIA RTX 3060 6 GB/Gari
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Gamer PC! R7-7800X3D/RTX 5070TI-4080S-4070S/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/PHANTEKS HÁZ/GARANCIÁS-BESZÁMíTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest