Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Nagyszerű, őszi szünetben lehet is frissíteni a laborgépeket
Artengo TR 990 Pro
-
Reggie0
félisten
Szerintem a hivatalos start akkor van, amikor torrenten megjelenik.
-
Osibaa
senior tag
Azzal, hogy a fejlesztők nem kapták meg időben, az a probléma, hogy nem tudják biztosítani a kompatibilitást a meglévő programjaikkal. Ezt jól mutatja, hogy próbaképp feltettem a 8.1-et, mire az az Office kivételével az összes alkalmazást inkompatibilisnek nyilvánította, a vírusírtótól kezdve az MKVtoolnix-ig. (Még jó, hogy csináltam előtte disk image-et.)
A 8.1-re volt mondva - ha jól emlékszem -, hogy kihasználja a Haswell összes szolgáltatását. Tervezi esetleg a PH!, hogy megnézi egy Sandy B, Ivy B, Haswell gép esetén hogyan változnak a gép tulajdonságai Win7 és Win8.1 esetén? Itt olyanokra gondolok, mint memória használat, fogyasztás, akkus üzemidő, DPI scaling, stb. Ez szerintem azért lenne érdekes, mert a Win8 felhasználói felülete olyan amilyen, de a "motorháztető alatti" fejlesztések akár meggyőzhetnek embereket a váltásra - per pillanat a váltásnak gyakorlati hasznát és értelmét nem látom.
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
jety91
őstag
Microsoft Windows 8.1 Professional Preview 32/64-bit (English) - Ez lenne Dreamsparkon? Vagy ez valamiféle előzetes csak?
-
BiP
nagyúr
Neve alapján ez még csak a júniusban megjelent 8.1 Preview.
A végleges gyanítom RTM jelöléssel fog megjelenni majd ott is. Amcsiban most még hajnal van, ha mára ígérték, akkor leginkább délutánra várható leghamarabb.Amúgy örülök neki, hogy mégis elérhetővé tették a szokásos csatornákon is, így megjelenésig nagyobb esély van a programok kompatibilitásának javítására, mintha csak ülne rajta a MS.
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
pont jókor jött, épp most vettem egy gépet, így nem kellett foskodni okt. 18-ig. eleve nem értettem, mi ez a baromság
msdn-en 9/9/2013 dátummal van fenn
-
YencYke
tag
MSDN-en fenn van már pár napja (hu_windows_8_1_x64_dvd_2707332.iso). Feltettem, fürgébb mint a 8, pedig az se volt lassú. Sandy-s procim van, ahoz nincs 8.1-es driver és a kaspersky se megy fel, ezt leszámítva aki teheti frissítsen.
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
-
masholnap
senior tag
nekem egy gen.-el korábbi mobilprocom van, ez simán felment, már ha erre gondoltál. egyébként simán megy sztem enélkül is, jól működő alapdrájverek megvannak win-ben
[ Szerkesztve ]
-
safi74
csendes tag
Számomra az nem világos ,hogy ez most egy teljesen új op rendszer vagy a meglévő win8-ra lehet tenni( mint egy service pakkot pl a win7-re). Aki tudja árulja el.THX.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=safi74
-
MARTIN970215
tag
Én már feltettem, de ha megjön a hivatalos, akkor kapom frissítésbe nem?
-
BiP
nagyúr
válasz MARTIN970215 #28 üzenetére
Ha már feltetted, mit szeretnél frissíteni?
-
safi74
csendes tag
Még egy kérdés : ha ezt felteszem upgrade-ként ,akkor újból kell a rendszert aktiválni?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=safi74
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
BiP
nagyúr
Elképzelhető. A cikkben a véglegesről van szó, ezért feltételeztem (mivel egyéb utalást nem tett, és már elérhető az RTM), hogy ő is azt tette fel.
Viszont ha a Preview van fent neki, akkor a véglegesre való frissítésnél el fognak veszni a telepítései. Erre majd fel kell készülni.Régen az XP telepítésnél sem a Windows újrarakása volt sok (az max. 1 óra volt, egy core2-n 20 perc alatt felment), hanem az egyéb programoké. Ez most is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
julius666
addikt
Kösz! Pont kérdezni akartam, ha updateként nem lehet az iso-t használni nem szarakodok vele, így viszont ha lesz időm a dreamspark start után lehet vetek rá egy pillantást.
#34: driver téren szerencsére azért jobb a helyzet, azt már nem kell vadászni. Mostanság, hogy nem játszom nagyon én már catalystot sem rakok fel, minek. Csak zabálja a helyet meg lassítja a bootot, az esetleges ajándék regressziós bugokról nem is beszélve. Linuxon ugyanúgy, jó nekem a nyílt driver.
-
[P]laci
senior tag
Akinek van DreamSpark Premium hozzáférése, az Microsoft Windows 8.1 Professional-ból csak angol verziót lát?
Mert Microsoft Windows 8 Professional-ból van elég sok nyelvi változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs