Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
Sohasem fogom használni... biztos maradi vagyok, de inkább viszem a telefonra feltöltve, vagy pen drive-on amit bármikor elérhetőnek akarok tudni...
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
csizs
aktív tag
ma nyilatkozott a lehet nem jól emlékszem az adatvédelmi biztos, hogy külföldi szervereken aki adatokat tart meg is érdemli, ha azok nyilvánosságra kerülnek és ettől óva int. volt itt elég kémkedés kintről és van is. reptér és társai zrt megoldják az ilyeneket.
1x éve a prohardveren!
-
ceia
őstag
Én sem használnék ilyesmit soha, nem is értem, mi értelme van? Szerintem átlag hétköznapi halandónak kb. semmi. Ha valaki bárhol elérhető állományokat akar, vannak kiváló pendriveok. Nagyobb archiválásra pedig legjobb a vinyó.
it's more fun to compute
-
alevan
őstag
Csak egy gyakorlati példa:
Államvizsga dolgozatom mindig elmentettem Skydrive-ra. Mikor kész lett, elmentem nyomtatni, emelett CD-n is le kelett adni. Otthol pdfben íram rá, mivel nyomtatni is pdfben vittem a tökéletes eredményért. Az egyetemen viszont értesítettek, hogy a CD-n wordban kell legyen a dolgozat. Mivel vidéki vagyok, hazamenetel nem opció. Ezért átmentem osztálytársamnál, fel skydrive-ra, le a word dolgozatot, megírni CDre.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Khan13
senior tag
Nem unjátok már ezt a sok "én soha nem fogom használni", meg "semmi értelme" meg "sz@r az egész" hozzászólásokat? Értem én, hogy szólásszabadság van (amíg azt mondod, amit szabad), de már baromi unalmas. Leírtátok több fórumban többször is, köszönjük, értettük, elég volt. Én nem vagyok moderátor, de mint lelkes Prohardver! olvasó, hadd kérjelek már meg benneteket, hogy ha nincs más mondanivalótok, akkor inkább ne szóljatok hozzá. Nem a negatív kritikával van a baj, hanem azzal, hogy az összes fórumot teleszemetelitek az ilyen szövegekkel.
Legyen szép napja mindenkinek!Amúgy ez a két SkyDrive cikk mehetett volna egybe is...
-
IgnisFatuus
aktív tag
Látod te még a témához sem nagyon szóltál hozzá, ergo szemetelted a fórumot, mégsem piszkál senki....
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Khan13
senior tag
válasz IgnisFatuus #9 üzenetére
Ezzel a hozzászólással te sem Amúgy én hozzászóltam, azt írtam, mehetett volna egybe a két cikk. Az elsőnél írtam is pár témához kapcsolódót. (olyat is, amit ez a cikk említett)
Természetesen ha jön még pár cikk ehhez a sorozathoz, akkor rendben van, csak szerintem így nagyon aprók egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest