Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Ez WebApp -- az irodába szerintem megmarad a "klasszikus" Office csomag és a billentyűzet-egér.
Itt arról van szó, hogy az átlag felhasználó nem telepíti fel az Officét mobilra-tabletre, hanem weben keresztül tud (ugyan valószínűleg korlátozottan, de) dolgozni, és ha leül a gép elé, akkor majd kezébe veszi a billentyűzetet-egeret. De addig is tudjon dolgozni a táblán is.
Semmit se rühellek amúgy jobban, mint a nagyítóval keresendő kis ikonokat...A csempézés is a táblák miatt indult meg igazából, ne kelljen két különböző felületet megszokni, csak az egyedüli baj, hogy egérrel nem feltétlen jó vadászni a programokat, viszont ahol tapicskolni kell, oda tökéletes.
-
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy majd az irodákban a képernyőket tapicskoljuk, miközben vissza kell nyúlni folyamatosan a billentyűzethez az íráshoz...
Olyan az egész Windows8 a tapicskolós Office-szal együtt, mintha otthonra tervezték volna unatkozó húszéves kockáknak. Amit egy oprendszernél még megértek, de egy Office-nál? Kész szerencse, hogy utóbbi azért egérrel is használható maradt, szemben az előbbivel.
Döglöttnek tűnik ez az irány, de lehet, hogy csak én vagyok vaskalapos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Office Web Apps alkalmazások immáron érintésvezérlésre is optimalizáltak, méghozzá Windows 8 és iOS táblagépeken egyaránt.
- Androidos tablet topic
- Linux haladóknak
- Milyen processzort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan Samsung Galaxy A16 (4/128 GB, fekete)
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 15 Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1235U 10Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS 120Hz
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- MacBook Air M4 -új 2025- 435.000 Ft (magyar)
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest