Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
csak nekem nem volt bajom a Vistával, Win7-tel?
XP-t is használok a netbookon, de attól még elavultnak tartom
fejlesszék. az viszi előre a világot. legyen gyorsabb, szebb, kisebb hw-igénye, optimalizálja a fogyasztást...vagy járjunk gyalog, gyűjtögessünk és vadásszunk pusztakézzel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsigus
őstag
Ha megnézed a hírben is linkelt letöltési oldalt akkor találsz egy ilyet is a letölthető változatok között: Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)
Szóval sztem lesz 32 bit-es változat is (a cikk végén is említve van a 32bit-es a rendszerkövetelmények között), mert ha nem lenne miért adnák ki a preview változatot? Dolgoztak vele feleslegesen?
A LIVE integrációnak nagyon nem örülök, lassan eljutunk oda, hogy már az op. rendszernél is folyamatos netkapcsolat kell ahhoz, hogy működjön (mint az Ubi próbálkozása a játékoknál, ami mellesleg nem jött be).
Sztem az x64-86 inkább x86-64 akarna lenni (x86 mint architektúra, a 64 mint 64 bit).
Ez már az itcafe-s hírnél is feltűnt, de nem szóltam.Egyébként arra leszek még kíváncsi, hogy a csempékhez hogyan fognak hozzáállni jelenlegi programok. Ha valaki próbálta, a telepített programok hogyan jelennek meg a csempék között?
És persze kíváncsi leszek majd a "böngészőháború" második menetére, mert ahogy látom az IE elég kiemelt helyen van a preview-ban. -
ZCoyote
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- PlayStation 5
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
XP-t is használok a netbookon, de attól még elavultnak tartom![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)