Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #31 üzenetére
Akkor hamar feladta...
Nálunk a jelszótörő 10 órát futott hiába... -
Alchemist
addikt
válasz
-=RelakS=- #29 üzenetére
Minden jelszótörőt úgy érdemes tesztelni, hogy nehéz jelszót adok neki.
Ha ennek ellenére is feltöri, akkor problémás a védelem implementációja.
Ha nem töri fel (egyhamar), akkor már tudom, hogy megfelelő erősségű jelszó biztos védelmet ad. -
Ez az új MS design vonal egyáltalán nem jön be nekem. Még nem volt szerencsém látni se a win8-at se az officet (hétvégén végig nézem töviről hegyire), de már a képek alapján sincs meg bennem, hogy most befizessek rá. Win7 + 2010 páros kifejezetten tetszetős. Emlékszem amikor legelőször tettem fel, akkor nagyon fura volt de egy fél nap nyüstölés után rögtön helyére állt minden. Ha nem tetszik és a win7 is elavult lesz illetve az MS nem változtat, akkor teljesen átállok linuxra.
-
janos1988
addikt
Szerintem ezt a "sok" és "nélkülözhetetlen" fejlesztést patch formájában is kiadhatták volna. Ja de akkor....
-
ddekany
veterán
"Az egyszerűségre törekednek, de közben meg minden egyes Enter után animációt láthatunk, ahogy "átfolyik" a kurzor a következő sorba. Ez miért jó?"
Ez az új őrület mobilokon is. Minimalista dizájn, de mindennek vaj-simán orrba-szájba animálnia kell. Amúgy látom a kurzor jobbra mozgását is animálták, hogy ne ugorjon: [link]. Azért ez már fáj... (A sortöréses animációt sajnos nem találtam.)
-
troller
senior tag
-
törölt tag
válasz
bakagaijin #15 üzenetére
Office 2003-2007 váltásnál változtak a gombok, angol kiadás esetén. Amit meg tudtam csinálni csak klavival korábban, ahhoz minden újra kellett bogarászni, elérési utak változtakDe jelenleg német 2003 a crtrl+bm ctrl+i kombókat nem kezeli német klaviról. Pedig azt jelzi a program müködö bill. kombónak.
-
nvyktor
aktív tag
válasz
bakagaijin #15 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz szerintem...
Voltak a Wordnek egymástól gyökeresen eltérő bill. kombinációi, de már nem emléxem, hogy melyikben:
Ctrl + F: keresés / félkövér
Ctrl + R: keresés
Ctrl + B: félkövérMajd egy nálam jobban emlékező ember megmondja a verziókat, de úgy emlékszem, hogy Office 2000 / Xp / 2003 körül volt...
-
troller
senior tag
-
Alchemist
addikt
válasz
-=RelakS=- #8 üzenetére
Ha jelszóval védve van, nem is lehet hozzányúlni.
-
M@trixfan
addikt
Sikerült egy kicsit visszalépni a ronda Win95-féle szürke felület felé. Bár én már annak is nagyon örülnék ha a GUI nem úgy épülne föl, hogy egy alap ronda felület van felaggatva valamilyen skinnel.
-
MongolZ
addikt
Nem értem. Az egyszerűségre törekednek, de közben meg minden egyes Enter után animációt láthatunk, ahogy "átfolyik" a kurzor a következő sorba. Ez miért jó?
Eddig a puritánságra törekedtem a programok során, minden a lehető legegyszerűbb, animációktól mentes legyen, nincs félig átlátszó ablak, nincs ki-becsúszó menü, stb. a végletekig fokozva.
De most, hogy már lassan mindenhol ezt az "egyszerűséget" látom, már átcsapott az igénytelenségbe. De lehet, hogy csak simán az taszít, ha ugyanazt látom magamnál, mint mindenki másnál.Kérdés: Annak látnám értelmét, hogy a görgetés idejéig (+ fél mp) megjelenik egy nagyobb csúszka. Ha jól értem, ez történt meg az új Office-ban?
-
-=RelakS=-
veterán
pdf szerkesztés ...
Akkor ezzel a Microsoft ki akarja a pdf formátumot nyírni? Eddig ugye pont az volt a lényeg, hogy a pdf-et max kinyomtatod, de nem tudsz hozzányúlni. Ezt még az Acrobattal (nem reader!) is macerásnak találtam.
-
JoeYi
őstag
az ikonok designja és úgy egyben az egész cuccé visszalépés a 2010-het képest
-
Sanya
nagyúr
ez tényleg nagy képesség
De most lefordítjátok a marketinganyagot és saját ötletként leírjátok ide a blogba?
Én olyat szeretnék látni, hogy az oszlopok tetejére ilyeneket írjanak: office 2003, 2007, 2010, 2013
és a tulajdonságok az első oszlopban sorakoznak és a megfelelő feliratok alatti oszlopokban odaírva: Tuggya, nem tuggya.ilyet nem lehet? vagy a legtöbbet a skin, azaz a kialakított felület változott -
ddekany
veterán
A minimalista kinézet, hát... lépjünk túl rajta, hátha praktikus. Na de a fejléc jobb oldalán az a nyomtatott áramkör díszítés az komoly? Általában nem érdekel a kinézete semminek, de ez rettentően zavaró vizuálisan. Mintha véletlenül valami vízjel rálógna a képre, és az ember állandóan vágyik rá, hogy letakarítsa... Nincs senki ott akinek van szépérzéke?
Szóval minimál miden, de ez a csicsa, ami viszont ronda és amúgy jól megvezeti a szemet is (elsőre valami fülnek néztem), kellett...
-
drkbl
őstag
"A korábbiakkal ellentétben a szalagos menü elrejthető a menü jobb alsó sarkában található nyíllal, így kevesebb értékes szerkesztői felületet vesz el."
Ez a 2010-es változatban is pontosan így működött, a (?) gomb mellett található a nyíl.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Folytatjuk az Office 2013-as változatának boncolgatását.
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- Moza R5 bundle + next level racing wheel stand 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest