Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
zotyesz66
üzenetére
kicsit komolyabb tabon meg más is
ezeken megy az amiduos, de a bluestacks se rossz (amiduos tud olyat, hogy gyári Intel bináris fordító van benne, meg kezeli a kamerát, mikrofont is)
tehát ha nem is dualbootos, elég jól megvan a droid is egyben
akku más kérdésaztán a Chuwi-ból meg van dual bootos is, az a kemény
úgyhogy ugyanez 2 gigával már egyformán viszi a droidos és a PC-s kecskeszimulátort is
az fontos
-
eclipse92
tag
Régóta szemezgetek ezekkel a win-es tabokkal (amita nem RT-s windows-t pakolgatnak rájuk kb) de erősebbet sajnos én sem láttam a tacskóban. 2 darab Lark van.. egyik 25-26 ezer körül van, 7"-os. a másik pedig a fent említett Ultimate i8, 8as kijelzővel...
Ebből szerintem teló vásárlás lesz, nem tab

Viszont ahogy az OpenDott topikot átnyálaztam azzal a telóval is meggyűlhet a bajom.. 40-45 körüli telót meg nem nagyon találtam..talán még egy Huawei volt kitéve (Y540?) de az csak 2 magos..
-
eclipse92
tag
Hm már értem miért írták páran akkor hogy kevés a tárhely.. így 16 giga nem tűnik kevésnek..de ahogy írod igazából nem sok marad belőle.. lehet mégis a telót választom.. mert úgy gondoltam ha már windows-os tablet.. akkor mehetne rajta néha-néha emulálva Android akár..(már ha bírná
) de a hely oda is kell.. szóval lenne vele gondom. köszönöm a felvilágosítást..
esetleg valaki aki jártas a tacskóban kapható androidos telók/windowsos tabokban ajánlhatna 1-2őt, ha nem nagy gond
olyan max 45 rugóig.. sajnos nem túl nagy választékot láttam eddig ott telókból/tabokból..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) de a hely oda is kell.. szóval lenne vele gondom. köszönöm a felvilágosítást..
esetleg valaki aki jártas a tacskóban kapható androidos telók/windowsos tabokban ajánlhatna 1-2őt, ha nem nagy gond
olyan max 45 rugóig.. sajnos nem túl nagy választékot láttam eddig ott telókból/tabokból..