- Milyen videókártyát?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Baxus, ilyesmit akartam csinálni.
Tervezhetek új házat...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Angel1981
veterán
Nagy ötlet!
-
goodboy007
senior tag
Nem túl szép.
Csak annyira, mint egy rezsó és felvágott-szeletelő keveréke ."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
lujó55
addikt
Hát a gyerektől szerintem távol tartandó. Vagy nem ráz az elektronika?
-
félisten
A következő harisnyázás majd jobban sikerül, de ezt leszámítva szép.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Srodney
senior tag
válasz goodboy007 #3 üzenetére
ohh dehogynem,ráadásul aki gyakran berheli,csrélgeti az alaplap+proci részt anak még egyszerű dolga is van.nagyon praktikus,és anyival többet sem kell takarítani mint a hétköznapi társait...
-
aram01
nagyúr
nekem tetszik,jó
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Logen88
aktív tag
huh érdekesen néz ki. amúgy nem rossz!
The Last of Us is a masterpiece.
-
Tothgera30
Ármester
Ugyan ilyen memóriákat hajtok . Nekem annyi gondom van vele hogy a gépnél a VGA fölötti takaró lemez nem igazán van összhangban a nyákkal, ráadásul ha jól látom, piros nyákot akar takarni . Egy fekete nyákos VGA-nál nem kellett volna lemezt gyártani (memók színéhez nagyon passzolna) és jól ment volna a képbe, nem túlozzák el a fehér összehatást így . Attól függetlenül tetszik, de sajnos egy felesleges pénzkidobás .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ZoPád
tag
Nagyon modern, nagyon csúnya
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
RMZ250
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
HardForumot nem szeretem, mert ok nélkül banoltak.
⭐ Stella
-
indaboy
csendes tag
válasz Tothgera30 #9 üzenetére
Meg lehetett volna oldani gyári fehér nyákkal is, pl GTX 560 Ti -vel.
Nekem tetszik!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=indaboy
-
mepet
addikt
Ez aztán igényes darab!
-
őstag
Nem is rossz ,csak nyeli a port.
-
waithEard
őstag
Nekem tetszik, bár a VGA hátlemezét talán érdemes lett volna kicserélni, vagy még inkább egybedolgozni a fölötte lévő "takaró" lemezzel. Így egy picit igénytelen az a rész, ahol a két kis alaplapi tálcába való láb szomorkodik...
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
TomiLi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Szerintem meg: Dehogy!
Volt már ilyen stílusú "ház" megoldás, szerintem ez is egy külön "műfaj"
Nekem nagyon tetszik! Szóval ha tényleg ilyen megoldásba kezdtél, nehogy most ezért ne legyen megint évekig "házad"
Ráadásul véleményem szerint Te sokkal szebben fogod megoldani a vízcsövezést, meg ha lesz akkor a plexi kivágását is!
(itt a táp "védőrácsa" nem sikerült olyan jól szerintem - nagyítva látszik nagyon)Bogyorisz
-
Rickazoid
addikt
Nekem nem tetszik. Túl domináns a fehér és szerintem ez pont ellentmond az elérni kívánt hatásnak. Ráadásul ahogy goodboy007 írta, tényleg olyan, mint egy olyan szalámi szeletelő.
Látványnak egy dolog, de mivel ez másra úgysem használható (hacsak nem rakod plexi házba, de akkor elveszik az egész értelme), így nálam 10-ből csak 4 pontot kap, amiből 3 az ötlet.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
banhammer
veterán
Engem nem nyűgözött le a dolog.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
TeeBee73
veterán
Szerintem ez a műfaj, inkább az absztrakt művészet felé hajt. Ebben az esetben, minden elismerésem! Nagyon szép munka.
De szvsz., úgy vagyok vele, mint egy zsiráffal.
Most jönnek majd a Salvador Dali ihlette konfigok? Na, azok lesznek a kemények."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Madn!ght
addikt
Szép lett! Tetszik a kék fehér színösszeállítás.
-
madgie
titán
Kicsit olyan, mint amikor felnyitom a szemüvegcsiszoló gépet. Mondjuk egy fokkal egyszerűbb
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Érdekes, de nekem ronda.
<< Heimdal >>
-
Apika
addikt
Érdekes megoldás, de legalább jól szellőzik. Engem egy kenyérszeletelőre emlékeztet a felépítmény...
-
nagyúr
Minden elismerésem a készítőnek; látszik, hogy nagyon sok munka van benne.
De nem értem, hogy miért nem sikerült párhuzamosra a VGA kártya a felette lévő lemezzel? És miért nem lehet ilyenkor az alaplapról a gyári vonalkódos matricát levenni?
Számomra elég sokat ront az összképen...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit furcsa ez az elrendezés, de nem rossz, tetszik! Igényes, szép munka.
Véleményem szubjektív...
-
Zodicus
senior tag
Biztos, hogy ízlésficamos vagyok, de nekem nagyon bejön.
-
aSzakember
tag
bár a formabontást szeretem, nekem ez annyira nem jön be.
Thermaltake Level 10. na az házI can do this in a hundred ways
-
Daert
őstag
Szerintem is nagyon furára sikeredett,több helyen van pontatlanság az illesztéseknél.A táp "ventirácsa" számomra kicsit bizarr,valahogy ezt a motívumot nem tudom a koncepcióba beleileszteni.De nem értem hogy a VGA miért nincs bevizezve,mikor az eredeti terv úgy készült.Valamint ha jól látom ez valami ref ATI vga a piros műanyag burkolattal.
A CPU nem olyan melegedős,szerintem a VGA vizét is elbírta volna a radi így feleslegessé vált volna az a porfogó butusan illeszkedő VGA takaró lemez. -
8th
addikt
Díjazom a munkát amit belefektettek de ez ritka ocsmány lett.
-
Daert
őstag
válasz Tothgera30 #38 üzenetére
Vagy egy HD2900.... De valóban,a 4870 után leszoktak erről a dizájnról
-
Gyula84
veterán
szerintem ez meg gáz... 2 nem is ház...
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Tothgera30
Ármester
Bár tényleg érdekes hogy amúgy egy halk gép illúzióját, egy ref hűtéses karival elb@szarintják. Én levegős gépet építettem volna, egy D14/SA/K2/Phanteks TC14/DR Pro vagy hasonló hűtővel, 14-es ventivel max. 800rpm, a VGA-ra meg szintén valami TR Shaman-t tettem volna, ugyanolyan ventivel mint a cpu coolerre, mert hely az lenne neki, oszt' jónapot. Olcsóbb, halkabb, én nincs felesleges pénzkidobás erre-arra. De így hogy nem fullra vizezik, nagyon nem éri meg, bár magamnak én is gondolkodtam anno ilyesmin, mert gyakran váltom a VGA-kat, de nem érné meg blokkot venni mindre.
ui.: Tuti hogy HD4870 1Gb, olvastam!
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
clippy
tag
olvastan a hsz-eket.. egy aprócska észrevételem lenne.. elfelejtitek, hogy ez "művészet", egy alkotás.. az, hogy mint gép működik az más lapra tartozik.. ha elmentek egy kortárs művészeti kiállításra ott sem fog tetszeni amit láttok ( pl. 3 karika összeheggesztve stb. stb.).. nahh ezt is ide kell sorolni
-
Daert
őstag
válasz Tothgera30 #41 üzenetére
A léghűtés ötleteddel egyetértek,bár a vezérhangya bennem motoszkál egy Corsair H100 vagy egy EK/Innovatec dual radis szett,képében.Bár hogy notira váltottam ez nehezen lenne kivitelezhet,de ki tudja mit hoz a jövő.
Valóban írja hogy 4870 a vga-sajnos elsiklottam felette,csak a Celeron proci és a Mushkin ramig jutottam.
TR Shaman/Alpenföhn Peter nyami... -
bigz
tag
válasz Tothgera30 #41 üzenetére
En partolom a vizet itt. Esztetikusabb(an meg lehet oldani), nincs annyi mozgo alkatresz fedetlenul es konnyebb takaritani. Szamomra a suritett levego egy jo ideje nem opcio, mert sokat kell cipelni a gepet, a flakon draga, az udvaron es a garazsokban szinte sehol nincs elektromos aljzat Angliaban a benzinkutakoon pedig szanalmas a levegonyomas es a legtobb helyen penzbe kerul. A porszivo max akkor jatszik, ha doboznyitastol kezdve haromnaponta takaritom a gepet, kulonben a ventik osszeszednek egy csomo port, amit utana lehetetlen kibanyaszni kompresszor vagy levego spray nelkul. Nyitott gepre en mindenkeppen keves ventit terveznek - esetleg passziv hutes, ha nem erogeprol van szo.
Amugy nem ertem, miert "probalkozik valami teljesen egyedivel", amikor kereskedelmi forgalomban is lehet kapni csupasz "hazakat" mar egy par eve. Modding korokben ez unikum?
I <3 Razer Mantis Control.
-
Slystyle
őstag
Hmm, sketchup. Én is sokat használgatom a progit, bár nem ilyen célkora. Jó kis ház lett, szerintem lassan ebben is mindenkinek meg lesz a maga műfaja mod terén, ami hoz valami újat. Szép munka lett, grat.
-
szab.tam
nagyúr
szeretem az exrtém pc megoldásokat, de annyira nem tetszik.
kis apróságok vágják agyon. azt a szerencsétlen winyót miért kellett pucéran a falhoz szegezni. ha nem volt 15 euro-ja egy quiet driver-ra, vagy akármilyen hdd dobozra,, amit lekent volna fehérre, akkor rakott volna elé egy lemezt...
ez szőrszálhasogatás, de akkor sem nagyon jön be.
de ha feldobná árverésre, tuti lenne, aki akár 5-10k euroért is elvinné, ha belezúgott.
a "művészi érték" + emberek nemnormálissága hihetetlen magasságokat képes ostromolni, még pénztárca nyitogatás terén is...(ebben bízom én is, ha 1x végre nekifogok az értékesítésre szánt passzív gépeknek. de még nagyon sok a kísérletezni, fejleszteni valóm...)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
ööö. "vizezett peltier"..
én már idáig el sem jutottam...
egy ilyenről hallottam múltkor egy érdekeset. a peltier külső tápról ment. vízpumpa megállt. a proci melegedett. a gép természetesen megállt. a peltier pedig szépen dolgozott tovább. eredményt el lehet képzelni. reaktor leolvadás. állítólag egybegyógyult minden.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DV
senior tag
Tetszik a váz.
Egy hasonlót én is készítenék, ha nem nyergeltem volna át laptopra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen videókártyát?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Ukrajnai háború
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Battlefield 2042