Hirdetés
- Háromféle formátumban érkeznek a be quiet! új tápegységei
- Rég megjelent játékokra frissít rá az új GeForce driver
- Befutott a Microsoft Surface Laptopok 4. nemzedéke
- Célegyenesben az OpenFive szerverekbe szánt rendszerchipje
- Thrustmaster eSwap X Pro kontroller: nagyon egyben van, de ha akarod, mégsem
- Apple notebookok
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- [Re:] Részben elérhetők a Zen 3 maggal dolgozó Ryzen SoC APU-k
- [Re:] Utazás rakétával: Core i7-11700K a tesztpadon
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] A piackutatók szerint robbanás előtt a 8K tévépiac
Hozzászólok Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Holnap érkezik a tablet, és azt szeretném kérdezni, hogy mik azok a progik amiket mindenképp telepíteni vagy cserélni kell rajta.
Böngészö, video player, billentyüzet-program stb? -
Melorin
addikt
Reklámokat ti hogy blokkoltok?
Próbáltam Framaroot után az Adblockplusandroidot, de a reklámok nem tűntek el. -
Melorin
addikt
Megcsináltam a reparticionálást, ami működik is. Viszont ami fájó pont a művelet leírásában az az, hogy miután megcsinálom a factory resetet, a telóról a cwm is eltűnik, így nem bírom visszaállítani a biztonsági mentést.
Most, hogy rászenvedtem újra a CWM-et, visszapróbálom állítani a mentésből a data-t, és azt írja, nem bírja mountolni a /storage/sdcard0-t
Szóval nem fogom tudni visszaállítani a mentésemet?
-
Melorin
addikt
Dehogynem tűnik el!
Válaszd ki a neked megfelelő opciót (1-6), és nyomj Enter-t.
Ezke után ha végzett a művelettel, akkor kiírja, hogy nyomj meg egy billentyűt.
Ekkor újraindul a tab, és belép recovery-be
Itt mindenképpen csinálj factory resetet, mivel ezzel teszed fel az i-re a pontot, ekkor jönnek létre valóban az új kiosztású partíciók.Factory reset utáni újraindítás után ellenőrizd le, hogy sikerült-e az átparticionálás:
Beállítások -> tárhely -> a neked megfelelő opció által várt tárhelykiosztást kell látnod.Saját adatok visszaállítása.
A frissen készített CWM mentésből kizárólag az adatokat fogjuk visszaállítani.
Ehhez válaszd CWM-ben az alábbi menüpontot:A félkövér mondatnál van a lényeg: factory reset után amikor elindul a telefon, hogy ellenőrízzem a tárhelyeket, na ekkor a telefon indulásakor a teljesen szűz android fogad, nulla programmal, ami előzőleg telepítve volt, tehát a cwm is eltűnik.
-
Melorin
addikt
Szuper, akkor elég lett volna így belépni CWM-be ahelyett, hogy megint letöltöm a Play-ről
6/0 particiót választottam, így csak 1 belső tárhelyem lett. Az a kérdésem, hogy ezt a tárat lehet valamivel látni/másolni oda? Még a root browserrel sem látom, csak a külső SD-t.
-
Melorin
addikt
Üdv!
Nem tudom beállítani a gyári hangokat az értesítési hangoknál, mert nincsenek, csak tallózni tudok az SD kártyán. Hol vannak a gyáriak, már ha vannak egyáltalán? -
Melorin
addikt
Ez a tablet valami átnevezett kínai tablet lenne?
Mert szeretnék rá kijelző védő fóliát de nem találok ilyen név alatt ebayen. Jó lenne az eredeti neve ha van ilyen. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Rendeltem 2db védőfóliát a tabletre mert a gyári már karcos volt.
Egyiket sem sikerült feltennem úgy, hogy ne maradtak volna légbuborékok alatta kósza porszemcsék miatt
Pedig előtte letisztítottam kristálytisztára, nem volt porszem rajta. De a fólia felrakás közben valahonnan elővarázsolódtak
Van valakinek ötlete, hogy álljak neki legközelebb? -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem ami meg sem nyikkan, bármelyik gombot nyomom. Az akksiban van feszültség.
Meg lehet próbálni újraéleszteni valahogy PC-re kötve? -
Melorin
addikt
Lollipop nincs még erre a tabra?
Hozzászólok Aktív témák
ma Néhány hónap után megújult a WayteQ kompakt tabletje, ráadásul az immár négymagos processzor csak sebességnövekedést, drágulást nem hozott magával.
- Samsung Mobiltelefonok uj bontatlan csomagolásban gyárilag független 1-Év Garanciával KÉDZLETEN!!!
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Onkyo A-9211 integrált sztereó erősítő eladó
- SEGWAY ninebot ES2 elektromos roller
- Lenovo Ideapad B50-10, 15.6'' FHD IPS, Intel Celeron N2840, 8GB DDR3, 128GB SSD, DVD író, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Mentavill Kft.
Város: Székesfehérvár