Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] 1"-es szenzorral frissült a DJI Mavic Air 2
- [Re:] Monitorkalibráló eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Hozzászólok Aktív témák
-
Robi0617
csendes tag
válasz
borsodika #1351 üzenetére
De van rá jótállásom még..... Vagy nem érdemes ezért elküldeni szervizbe? Igaz nem csináltam még ilyen szoftver frissítést, de mondták nekem, hogy pár ezer Ft-ért megcsinálják telefon boltban is, de lehet hogy akkor elveszik a jótállás. Szerinted ezért elküldjem szervizbe vagy csináljam meg magam? Nem tudom mit csináljak.
-
redjam
csendes tag
válasz
borsodika #1404 üzenetére
Köszi az infót, erre eddig nem találtam rá. Megnézem.
A Android azért kell(ene) mert főként Budapesten belül közlekedek és Waze -t használok amire nincs céleszköz.
A 7 (esetleg 6) coll pedig azért mert jobban látom mint a telefonom kijelzőjét, de még könnyen magammal vihetem. (persze a 10 collt még jobban látnám, de nem fér be a zsebembe)Mindazonáltal sajnálom hogy a kifejezetten navigációs SW -el árult tabnak ilyen hibája van, a korábbi Wayteq Libra telefonom kiválóan vizsgázott ebből a szempontból
Távol álljon tőlem bárkit hibáztatni, volt már MTK -s eszközzel tapasztalatom, de azért reménykedtem.
redjam
Hozzászólok Aktív témák
ma Néhány hónap után megújult a WayteQ kompakt tabletje, ráadásul az immár négymagos processzor csak sebességnövekedést, drágulást nem hozott magával.
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- BestBuy topik
- Ford topik
- Politika
- Spotify
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Adaptec ASR-6405 - 4 SAS/SATA portos (RAID) vezérlő - PCIe x1
- Ezüst HP 15,6col /Intel core i3-350 / 4GB ram / 128gb ssd/ATI HD4650 1gb dedikált / Win10 - Window
- HomeOffice HP 15,6col /Intel core i3-370 / 4GB ram / 128gb ssd/Kamera HDMI/ Win10 Kopott külsö bu
- Játékos HP BeatsAUDIO /Intel core i5 / 8GB ram /128gb ssd /Nvidia 1gb dedikált/ Windows10 - Windo
- Újszerü HP ProBook 4530s /Intel core i3-2310m / 8GB ram / 128gb ssd / Windows10 / 15,6 HD kijelző -
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest